Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in oynadığı Yargı dizisi yeni bölümüyle 20 Şubat akşamı Kanal D'de yayınlandı. Dizinin canlı yayınının sona ermesinin ardından Yargı son bölüm izle araştırmaları yoğunlaşmaya başladı. yeni bölümde  Avukat Ceylin’i aklayabilmek için sınırlarının uçlarında dolaşan Ilgaz için Niyazi’nin ölümü adeta bir şok etkisi oluşturur. Neler olduğunu diziyi full izleyerek öğrenmek için gerekli olan Yargı son bölüm izle tek parça! Kanal D Yargı dizisi son (21) bölüm izle full kesintisiz! bilgileri metnin devamındadır.

Yargı canlı izle! Kanal D Yargı dizisi canlı izle! (21. bölüm)

Yardı Dizisi 21. Bölüm Özeti

Bu bölümde Avukat Ceylin’i aklayabilmek için sınırlarının uçlarında dolaşan Ilgaz için Niyazi’nin ölümü adeta bir şok etkisi oluşturur.

Ilgaz da, Ceylin de hem adli olarak hem de vicdanen büyük bir vakanın ortasında kalmışlardır.

Savaş baltalarını iyice bileyen Yekta, ortaya çıktığı gibi hayatına son veren Niyazi’nin ardından Ilgaz ve Ceylin’in savunmalarının zayıfladığını fark eder.

Şimdi davasına daha çok asılmak için bilgi toplamak ve bunları delillerle kuvvetlendirmek sırası ondadır.

Ancak herkesi şok edecek beklenmedik bir hamlenin onların cephesinden geleceğini henüz bilmemektedir.

Yargı Dizisi Konusu

Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen Ilgaz ve Ceylin, katili bulma yolunda birlikte hareket etmek zorunda kalacak ve bu durum ikisinin de hayatında geri dönüşsüz bir kırılma noktası oluşturacaktır.

Yargı Dizisi Oyuncuları

Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz), Pınar Deniz (Ceylin), Hüseyin Avni Danyal (Metin), Uğur Polat (Yekta), Cezmi Baskın (Merdan), Mehmet Yılmaz Ak (Pars), Zeyno Eracar (Gül), Uğur Aslan (Eren), Arda Anarat (Çınar), Nergis Öztürk (Seda), Şükran Ovalı (Derya), Pınar Çağlar Gençtürk (Aylin), Başak Gümülcinelioğlu (Neva), Nilgün Türksever(Laçin), Onur Özaydın (Osman), Özlem Çakar Yalçınkaya (Makbule), Beren Nur Karadiş (Defne), Zeynep Atılgan (Parla), Merve Ateş (Tuğçe)

Editör: TE Bilisim