Yargı dizisi son yeni bölümüyle izleyicisini ekran başına kilitlerken canlı yayının sona ermesinin ardından 23. bölüm özetine kısaca göz atacak olursak; Yeni bölümde Ilgaz savcılığa dönme kararı alıyor! Öte yandan Yekta, cezaevinde zor zamanlar geçirmeye başlıyor. Ceylin ise Yekta'ya olan öfkesini Ilgaz'a kusuyor ve onu kardeşinin ölümünden de sorumlu tutarak hüküm giymesini istediğini söylüyor! Olayların detayını Kanal D Yargı dizisi en son yayınlanan bölümün tamamını izleyerek öğrenmek için Kanal D Yargı Son Bölüm izle Tek Parça, Yargı 23. Bölüm İzle Full (6 Mart) bilgileri yazımızın devamındadır..

Kanal D Yargı Son Bölüm izle Tek Parça! Yargı 23. Bölüm İzle Full! (6 Mart)

YARGI 23. BÖLÜM ÖZETİ

Engin'in gönderdiği video ortalığı karıştırıyor!

Ceylin, Engin'in videosunu izledikten sonra büyük şok yaşar. Bu durumu Ilgaz'dan saklamak istese de, sonunda açığa çıkar. Ilgaz, Eren ile birlikte videoyu izler. Bu olayın sonu nereye varacak bir bilinmez olunca, Ceylin ne yapacağını kara kara düşünür. 

Yekta, oğlu Engin Tilmen'i öldürme suçundan göz altına alınır. Pars, onun tutuklu yargılanması için büyük mücadele verir, fakat, karşısında oyunu dürüst oynamayan birisi vardır.

Aylin'in beklediği DNA raporu çıkar. Rapora kendisi bakmakta korkunca Ceylin'den ister. Sonuç herkesi şoke eder; özellikle de, Zümrüt'ü..

Yargı 23. bölüm izleme videosuna (Kanal D Yargı Son Bölüm izle Tek Parça! Yargı 23. Bölüm İzle Full! (6 Mart)) bağlantısından erişebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim