"İntikam alınacak daha çok şey ve savaşılacak daha çok konu var!" Netflix'in Şubat'ta izleyici ile buluşan dizisi "Vikings: Valhalla" ikinci ve üçüncü sezon için çalışmalarına hız kesmeden başladı. Dizi, 90 ülkede en iyi 10 listesine girmişti. Peki, Vikings: Valhalla 2 ve 3. Sezon çıkacak mı? Vikings: Valhalla kaç sezon olacak? işte tüm detaylar haberimizde.

VİKİNGS: VALHALLA 2 VE 3. SEZON ÇIKACAK MI?

Dünyanın en popüler video akış platformlarından biri olan Netflix, yeni Viking dizisi olan Vikings Valhalla'dan güzel haber geldi. Geçtiğimiz haftalarda ilk sezonu yayınlanan Vikings: Valhalla dizisinin ikinci ve üçüncü sezon geçtiğimiz saatlerde onaylandı.

"Valhalla"nın ikinci sezonunun prodüksiyonu tamamlandı ve Netflix, bölümleri 2023'te başlatmayı planlıyor. Üçüncü sezonun çekimleri bu baharda başlayacak.

VİKİNGS: VALHALLA KAÇ SEZON OLACAK?

Vikings: Valhalla, Netflix ile sözleşmesini yeniledi ve dizinin 2 ve 3 sezonunun da platformda yayınlanacağı duyuruldu. Gelecek sezonun 2023 yılında yayınlanması bekleniyor.

Netflix daha önce Vikings: Valhalla yapımcılarından 24 bölümlük bir dizi talep etmişti, fakat yayıncı bir açıklama yaparak dizinin her sezonu 8 bölüm halinde 3 sezon çıkacağını duyurdu. İkinci sezonun çekimlerinin de çoktan başladığı açıklanırken çıkış tarihi 2023 yılı olarak gözüküyor. Üçüncü sezonun çekimleri de önümüzdeki bahar aylarında başlayacak.

Editör: TE Bilisim