Her çarşamba ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman oyuncuları ve senaryosuyla gündem olmayı sürdürüyor. Dizide yer alan karakterlerin tarihte gerçekten var olup olmadığının yanında, karakterleri canlandıran oyuncuların yaşam öyküleri de sık sık sorgulanıyor. Bu bağlamda başarılı oyuncu Melis Gürhan'ın canlandırdığı Cornelia karakteri de en dikkat çeken isimlerden biri. Peki, Kuruluş Osman Cornelia kim oynuyor? Kuruluş Osman Cornelia kimdir, hangi oyuncu? Detyalar haberimizde!

Kuruluş Osman Cornelia kim oynuyor? Kuruluş Osman Cornelia kimdir, hangi oyuncu?

Kuruluş Osman Cornelia karakterinin gerçek tarihte yeri olmayıp, senaryo gereği diziye dahil olmuştur.

Cornelia karakterini Melis Gürhan canlandırmaktadır. Peki Melis Gürhan kimdir?

Melis Gürhan, 30 Temmuz 1994 tarihinde Adana’da dünyaya gelmiştir.

Eğitim hayatına Adana’da başlayan Melis Gürhan, liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine Akdeniz Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro ve Oyunculuk Bölümünde devam etti.

Oyunculuk kariyerine tiyatro ve dizi sektöründe başlayan Melis Gürhan kameraların karşısında ilk defa 2012 yılında “Dila Hanım” adlı dizide “Azime” karakterine hayat vererek başladı. Daha sonra pek çok tiyatro oyuncunda rol aldı. 2018 yılında “Avlu” dizisinde “Özge” olarak sevenlerinin karşısına çıkan Melis Gürhan 2020 yılında “Mucize Doktor” dizisinde “Duygu” rolüne hayat veren isim oldu.

- Kuruluş Osman son bölüm full izle tek parça! Cornelia'nın maskesi düşecek mi? ATV Kuruluş Osman 89. bölüm izle full HD tek parça!

Melis Gürhan'ın oynadığı tiyatro oyunları

Töre
Eski Fotoğraflar
Machbect
Hepsi Oğlumdu
Roberto Zucco

Melis Gürhan'ın oynadığı diziler

2021 Kuruluş Osman (Cornelia)
2020 Mucize Doktor (Duygu)
2018 Avlu (Özge)
2012 Dila Hanım (Azime)

Editör: TE Bilisim