Yıllardır gözlemlediğimiz bir şey var:

Bu ülkede herkes değişir, her şey değişir ama CHP zihniyeti değişmez!..

Değişime direnmek yobazlıksa en yobaz parti CHP, en yobazlar da CHP’lilerdir!..

Geçmişe takılıp kalmak yobazlık ve gericilikse hâlâ 10. Yıl Marşı ile 100. yılı kutlayan CHP’den ve CHP’lilerden yobazını ve gericisini bulmazsınız.

Bir faninin düşüncelerini, ideolojisini değişen tüm şartlara, gelişen insanlığa rağmen değişmez kabul ederek Bakî olan Allah’ı bırakıp fani olan bir kula âdeta kulluk etmek yobazlıksa CHP zihniyetine bakıp ibret almalısınız!..

Sadece kendi ideolojisini, düşüncesini, hayat tarzını doğru kabul edip dışındakileri yok saymak, yok etmeye çalışmak yobazlıksa en âlâ yobazlar CHP’dedir ve CHP’lilerdir.

İnsanların inancına, kutsallarına, değerlerine savaş açmak yobazlıksa bu konuda CHP’nin eline kimse su dökemez.

Demokrasi, insan hakları, özgürlük gibi kavramları sadece kendin gibi düşünenlerin, yaşayanların hakkı görüp senden farklı olanlar için her zulmü, işkenceyi, iftirayı, hakareti hak görmek vicdansızlık, ilkesizlik, yobazlıksa hepsini CHP zihniyetinde ve CHP’lilerde görmek mümkündür.

CHP zihniyetidir bu ülkede millî manevi değerleri düşman belleyip Kuran’ı, namazı, ezanı yasaklayan; camileri kapatan, yıkan, satan, ahıra, depoya, müzeye çeviren…

CHP zihniyetidir bu ülkede insanları önce idam edip sonra gerekçe uyduran…

CHP zihniyetidir bu ülkede insanların giyecek donu yokken Kılık Kıyafet Kanunu, Şapka Kanunu çıkarıp millete zulmeden, milleti mahkemelerde süründürüp idam eden…

CHP zihniyetidir bu ülkede darbe geleneğini başlatan; Başbakan, bakan asan… Tüm muhtıralarda, darbelerde sevinç çığlıkları atıp kutlama yapan; tankların üstüne çıkacağım deyip de tankların arasından sıvışan ancak CHP’liler ve liderleri olabilir.

Millet sokaklarda caddelerde tank ve darbeci peşinde koşup darbecilerle savaşırken markete, bankaya, yakıt istasyonlarına koşan; camide darbeye ve darbecilere karşı ezan okuyup sela veren imamı döven, darbecileri alkışlayan, sonra da demokrasi havarisi kesilen ancak CHP zihniyetini taşıyan biri olabilir ve bu kadar pişkinlik ancak bir CHP’li için normaldir.

Birkaç gün önce TBMM’de yaşananlar da CHP’de hiçbir şeyin değişmeyeceğini, yukarıda saydığım her şeyin bugün de geçerli olduğunu bir kez daha tescilledi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin‘e “Bu kadına haddini bildiriniz!..” diye kükredi.

Özlem Zengin’in özelliği nedir? Bir CHP’liye göre haddinin bildirilmesi gerekmesinin altında yatan asıl sebep nedir? Tabii ki başörtülü bir hanımefendi olmasıdır!..

Hem Özlem Zengin Hanımefendi hem “Bu kadına haddini bildiriniz!..” ifadesi özellikle seçilmiştir.

1999’da Merve Kavakçı, ilk başörtülü milletvekili olarak meclise girdiğinde utanç verici bu sözü söyleyen ve âdeta mecliste terör estiren o dönemdeki CHP zihniyetinin temsilcisi DSP ve lideri Ecevit’tir!..

20 yıl sonra Türkiye’de çok şey değişmişken CHP’de hiçbir şeyin değişmediğini gösteren bu söz olmuştur!..

Haddini bilmeyenler, had bildirilmesi gerekenler; hâlâ bu millete, inananlara, tesettürlülere had bildirmeye kalkmaktadır.