Hatay'ın Antakya ilçesinde yaşayan 42 yaşındaki Nurşen Kaleş ile çocukları Fatih (18), Enes (14) ve Melek Kaleş (3), depremin ilk saniyelerinde kaldıkları apartmanın çökmesiyle hayatlarını kaybetti.

Aile, tam yedi gün boyunca enkaz altında tutulduktan sonra çıkarılabildi.

AK Parti Sözcüsü Çelik: Hiç kimse sabrımızı test etmesin AK Parti Sözcüsü Çelik: Hiç kimse sabrımızı test etmesin

A W385522 04

Depremin ikinci yıl dönümünde Atrak Kaleş (65), gelini ve 3 torununun Narlıca Deprem Şehitleri Mezarlığı'ndaki kabirlerini ziyaret etti. Atrak Kaleş, torunlarının ve gelinin mezar taşlarını elleriyle okşayıp ağıt yaktı.

"1 YILLIK BİNA 3 SANİYE'DE ÇÖKER Mİ?"

Atrak Kaleş, "Acımız çok büyük, dinmiyor. Yeni bina yapılmıştı. 1 yıllık bina, 3 saniyede çöker mi? Çöktü, 7 gün enkazın altında kaldılar. 7 günün sonunda çıkarttılar. Allah kimsenin başına vermesin, rabbim bize sabır versin. Bir gün gözyaşlarım dinmedi, hep aklımızda" diye konuştu.

A W385522 05

Kaynak: İHA