Yine bir seçim!.. Yeni bir seçim!..

Yine küçümsenenlerin küçümseyenlere haddini bildirdiği bir seçim!..

Yine CHP, Kemalistler, laikçiler ve stepneleri için mağlubiyet!..

Yine acı!.. Yine hayal kırıklığı!.. Yine ertelenen umutlar!..

Allah’ım bu acıya nasıl dayanılsın!.. Kolay mı bu mağlubiyet hissi altında ezilip inim inim inlememek!..

Aşağıladıkları kitleler tarafından her seçim döneminde aşağılık muamelesi görüp bir çuval gibi kenara atılmak duygusu katlanılabilir bir duygu mu?

Millete vekil olmak istiyorsun ama milletin asıl olduğunu kabul etmeyi zül addediyorsun. Asıl olana, yani millete efendilik taslamaya kalkıyorsun ama seçim dönemi gelince kimin asıl, kimin vekil, kimin kopya, kimin müsvedde olduğunu millet çok acı bir şekilde gösteriyor.

Hiçbir seçimden sonra aynaya bakıp öz eleştiri yapmıyorsun, kendine toz kondurmuyorsun. Kendinde olumlu hiçbir değişiklik yapmıyorsun ama milletin sana karşı tutumunu, duygusunu değiştirmesini umuyorsun.

Her seçimden sonra çalınan oy martavalı; akla ve mantığa aykırı, öncelikle kendi seçmeninin aklına hakaret, milletin zekâsıyla dalga geçme anlamına gelen bahaneler, algı operasyonları… Milletin tercihlerini şaibeli hâline getirme gayretkeşliği… Bir defa her sandıkta üyeler olduğu gibi partilerin müşahitleri var ve isteyen herkese seçim tutanakları veriliyor. Sandıktan gelen tutanaklar, bağımsız gözlemciler gözetiminde ve hâkim huzurunda YSK sitesine giriliyor. Bu seçim tutanakları daha sonra YSK’nin sitesinden kontrol edilebiliyor. Eğer bunlara rağmen sandık sonuçları üzerinde hile yapılıyor diyorsanız bir defa kendi adamlarınız dâhil o sandıktaki herkesi aptal, geri zekâlı yerine koyuyorsunuz. Bu kadar aptalca yalanı ve algı yönetimini kaç seçimdir kullanıyorsunuz. Bunun için harcadığınız çabayı milletin gönlüne girmek için gösterseniz tek başınıza iktidar olursunuz.

Bu seçimin favori yalanlarında biri uçucu mühür yalanıydı. Ben bu kadar aptalca ve beceriksizce üretilmiş bir yalan duymadım. Trafo-kedi muhabbeti bile buna göre çok daha zekiceydi. Vurulan mühür iki dakika sonra uçmuşmuş, aman dikkat edilmeliymiş. Bu yalanı yayan kişilerin başında kim geliyor? Ruhunu atmış ve ruhsuz kalmış meşhur Kemalist laikçi ablamız!..

Gerçi ben AK Parti’nin uçucu seçmen bile kullandığını düşünüyorum. Ya hu kabine giren seçmenin verdiği oyla uğraşana kadar kabine girecek seçmenin kalbine girmeye uğraşsanız tüm sorunlar çözülecek sizin açınızdan!..

Bu yalandan daha aptalca olanı da CHP için vurulan mührün kayıp Recep Tayyip Erdoğan ismi üzerinde sabit kalıp kuruması yalanı… Yalan üretirken daha zeki adamlara ürettirin lütfen… Dağdaki bir çobanı bulun milletin inanabileceği, akıl ve mantığımızla dalga geçilmeyen yalan bulsun size!..

Bir de AK Parti seçmenine “zekâsız” diyen eski milliyetçi, halk kadını(!) vardı. Onu da yazdık!.. Kendinden farklı düşünenlere, kendini desteklemeyenlere “zekâsız” diyen, zekâ özürlüler, yok olmaya ve siyaset sahnesinden silinmeye mahkûmdur!..

Ne olur olumlu muhalefet yapmayı öğrenin!.. Olumsuz muhalefete milletin prim vermediğini görün!..

“Çıkmışsın yenmiş, çıkmışsın yenmiş; yenmiş de yenmiş, yenmiş de yenmiş!..” tekerlemesini daha çok söylersiniz bu kafayla.