Son zamanlarda iyice gündem olan cinsel sapıklıklar ve sapkınlıklar üzerine çarşamba günü bir yazı kaleme almıştım.

(https://www.dirilispostasi.com/makale/aile-oluyor-insanlik-can-cekisiyor-kadem-aramiza-hos-geldin?)

Takip eden okuyucularımız bilir ki fırsat buldukça kadın, erkek, aile ve toplum hayatı üzerine yazılar yazıyorum. Fıtratı bozan, aileyi yıkan, toplumu hastalıklı hâle getiren ne kadar kişi, akım, dernek vb. varsa hepsiyle kalemim ve kelamım yettiğince mücadele etmeye çalışıyorum.

Ancak cinsiyetsiz toplum, sapık ve sapkın bireyler yetiştirme gayretinde olan lobiler, o kadar güçlü ve organize çalışıyorlar ki özellikle LGBT ismini kullanıp karşı çıkan ve bunların cinsel sapıklıklarını ifşa eden kim varsa anında ya sosyal medya hesabını kapattırıyorlar ya da organize saldırılarla sindiripsesini kesmeye çalışıyorlar.

Maalesef ki Facebook, Twitter ve Instagram gibi büyük sosyal ağlar da bu sapkın akımları destekliyor, bu konularda gelen en ufak bir şikâyette hesabınızı kapataraksizi susturma yoluna gidiyor.

Cinsel sapıklıkları, sapkınlıkları konu alan paylaşımların altına hemen LGBT savunucuları üşüşüyor. Sapıklıkları ve sapkınlıkları savunan ve karşı çıkanları yobaz, gerici, anlayışsız vb. ifadelerle suçlayan insanları görünce insanlığa dair umutlarım azalıyor.

Geçen günlerde bir spor markasının cinsiyetsiz toplum modelini savunan ve LGBT’yi ön plana çıkaran bir reklamına tepki amacıyla bir paylaşım yaptım. Öyle yorumlar yapıldı ki… Bu kadar sapık ve sapık savunucusu bu toplumda ne zaman türedi inanmakta zorlandım. Yorumların hepsi bir tarafa da kendini bir kız annesi, örtülü biri olarak tanıtan kişinin yaptığı yorumlar karşısında nevrim döndü:

“Ben dinini hak ettiği gibi yaşamaya çalışan bir insanım, tesettürlüyüm. Bir erkek, kadın olmak ister öyle görünmek ister ve olur. Bu onun seçimi, sana dokunan şey ne burada? Benim bir kızım var ileride başıma böyle bir olay gelse tabii ki anlayışla karşılarım, elimden geldiğince yardımcı olurum. Çünkü bu onun hayatı… Düşünce yapınızın acilen değişmesi lazım.Kimse sizin dinî görüşünüze karışmıyorsa şayet sizde kimsenin cinsel kimliğine karışamazsınız. LGBT’li bireyler toplumda vardır ve var olmaya devam edecek. Siz isteseniz de istemeseniz de…”

Hesabı kontrol ettim, gerçek ve maalesef bu kişi başı örtülü…

Yine son yazımda özellikle örtülü olup da ayet ve hadislerin değiştirilmesine hizmet eden, ayeti değiştirip erkeklere uyarlayanlara eleştiri yöneltmişim. Biri de, “Örtülü diye katılamaz mı kampanyalara? Ne kadar saçma düşünüyorsunuz. Kudurun!..” demiş. Yani hem Allah’ın ayeti olan örtüyü başında taşıyacaksın hem de Allah’ın ayetlerini kafana göre değiştireceksin.

Gerçekten zihinler çok karışık.

Cinsel sapıklıklar ve sapkınlıklar çok normalleşiyor. Bir an önce gerekli tedbirler alınmazsa yarın kızımıza adam akıllı damat, oğlunuza hanımefendi bir gelin bulamayacağız.

Geldiğimiz noktadan bir adım sonrası şu olacak ve şöyle cümleleri yadırgamaz olacağız: Kızımızı bu hafta falanın kızıyla nişanladık. Oğlumu geçen hafta falancanın oğluyla evlendirdik.

Çok mu uçuk geldi?

Bundan sadece on yıl önce bugün konuşulanlar konuşulabilir miydi?