Krallar saltanat sürer, hükümet sürmez, başkanlar ise hükümet sürer, saltanat sürmez denilen Amerika’da, başkanlar en fazla 2 dönem, 8 yıl hüküm sürer.

Ancak, George Washington’dan hatta İspanya kralına maya hazinesini bulacağım diyerek Amerika’ya giden Kristof Kolomb olarak bildiğimiz,Yahudi yazar David M. Eichhorn’a göre ise ismi Juan Colon olan bir İspanyol Yahudisi’nden bu yana ABD’de yıkılmayan bir saltanat, sürülmeyen bir hükümet var. 1492’de kurulmaya başlanan bu saltanatı, Beyaz Saray’da son aylarını geçiren Obama açık şekilde dünyaya haykırdı. Uluslararası Holokost kurbanlarını anma törenine katılan Obama, 2. Dünya savaşında sözde Hitler’li Nazi Almanya’sı tarafından katledilen 2 milyon Yahudi için yaptığı konuşmada, Nazilere esir düşen asker Roddie Edmonds’un sözlerini tekrar ederek” Hepimiz Yahudiyiz” dedi. Bunun üstüne sanki dünyanın tek sorunu antisemitizmmiş gibi, bu konunun bir bela olduğunu defalarca tekrarladı.

Araştırılmak bile yasak

Obama’nın Yahudilik ve antisemitizm üzerine yaptığı açıklamalar, perde arkasında görünmeyen gizli ellere, ABD’nin gerçek sahiplerine verdiği örtülü selamdır. Bu gizli eller, 18. Yüzyılın sonu 19. Yüzyılın başında yeni dünya düzenine iman eden hanedanlardır. Bu hanedanlar Biladü’ş Şam’da (Ortadoğu) yapılan işgallerde ele geçirilen, sömürülen neft yataklarını işleyen ve satan bu sayede elde ettiği parayla dünya siyasetine yön verenler. Ayrıca Obama’nın bahsettiği katliamın doğruluğu, Pentagon’a çarpan uçak sonrası öldüğü belirtilen, ama hiçbir şekilde kimlikleri açıklanmayan Amerikalıların ölümü kadardır. İsrail’in kurulmasına en az 1917’daki Balfourdeklerasyonukadar yardımcı olan sözde katliamın ABD’de, Almanya’da, İngiltere’de, Fransa’da araştırılması, daha da öte dillendirilmesi bile yasaktır.

Obama ne der bu işe?

Hepsini bir kenara bırakalım. Obama’nın 2. Dünya savaşında ölen 58 milyon insanı unutup, sadece 2 milyon Yahudi’yi anması sonrası acaba Irak ve Afganistan işgallerinin yıl dönümünde “Hepimiz Müslümanız” açıklaması yapar mı diye düşündüm. Velev ki yapmış olsa, İngiltere Başbakanı Thatcher’in SSCB’nin yıkılışının ardından yeni düşmanımız İslam diyerek sinyalini verdiği ve 11 Eylül komplosuyla meydana getirilen “İslamafobi” zırvalamasına acaba lanet okunur mu? Ya da yarım asırdır İsrailoğulları’nın işgali altında olan HZ. Süleyman’ın Kudüs’ü Müslümanlara teslim edilir mi? Gazze’ye abluka kalkar mı? Suriye’de Esed- Putin- Hamaney şeytan üçgeni kendi kanında boğulur mu? Onu da geçtim Türkiye’deki PKK terör örgütüne silah ve para yardımı biter mi? Yoksa Obama’da FED’i millileştirmek isteyen Kennedy gibi kurşuna mı dizilir? Sorularını sordum kendime. Sonra kendimden utandım. Benim hakkım olan, gerçek olan ve bir gün mutlaka gerçekleşecek olan hedefler için Obama’nın konuşmasına ihtiyaç duymam ne büyük ayıp. Allah bana, ihsan, feraset, basiret ve ihlas nasip etsin gerisi kolay.