Denizli’de Merkezefendi’nin ardından Pamukkale ilçesinde de çöp toplama hizmetindeki aksaklık, çevre kirliliğine yol açtı.

Bakan Gürlek duyurdu: 16 yaş ve üzerine sosyal medya doğrulaması geliyor
Bakan Gürlek duyurdu: 16 yaş ve üzerine sosyal medya doğrulaması geliyor
İçeriği Görüntüle

Mahallelerde zamanında alınmayan çöpler, konteynerlerden taşarak yola ve çevreye yayıldı. Ortaya çıkan kötü görüntü, bölge sakinlerinin tepkisine neden oldu.

VATANDAŞ TEPKİLİ: "PERSONELLER İŞTEN Mİ ÇIKARILDI"

Kendi imkânlarıyla çöpleri toplamaya çalıştığını söyleyen bir vatandaş, yaşananlara sosyal medyadan tepki göstererek, "Pamukkale Belediyesinde tüm personeller işten mi çıkarıldı?" ifadelerini kullandı.

Kuz139

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA YOK

Pamukkale Belediyesi'nden konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken çöp sorununu gündeme taşıyan vatandaş, videolu paylaşımında şunları söyledi:

Denizli’de yaşıyorum. Konteynerlerin etrafı çok kötü durumda. Çöpleri ben toplamaya çalışıyorum ama belediyeden kimse ilgilenmiyor. Dün topladım, bugün de topluyorum ama bu daha ne kadar böyle devam edebilir bilmiyorum.

Muhabir: Nusret Odabaş