Kozan Belediyesi tarafından Ebulfez Elçibey Sosyal Tesislerinde açılan resim kursuna katılan otizmli özel sınıf öğrencisi Ömür Kaan Okuducu, resim yeteneğini geliştirerek hayata tutunuyor. 11 yaşındaki Ömür Kaan, sanatla birlikte engelleri aşıyor. Ömür Kaan, fırçayı eline alarak en sevdiği renkle arkadaşları için eğitim aldığı kurumun koridorlarını boyadı.
Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Alev Ataş ve Özgür Çoban’ın da katıldığı etkinlikte otizmin hayatta birçok şeye engel olmadığını ve sanatla, farklı yeteneklerle öğrencilerin hayat kalitesinin arttırıldığı ifade edildi.
Anne Ayşegül Okuducu oğlunun resim kursuyla çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Özel eğitim sınıfında aldığımız eğitimle ile belediyemiz resim kursunda oğlum kendini çok geliştirdi ve çok başarılı. Çok da mutlu bu bizim için çok önemli” diye konuştu.
Ömür Kaan Okuducu da arkadaşlarını resim kursuna davet ederek çok mutlu olduğunu söyledi.
Resim kursunda kendini geliştiren otizmli Ömür Kaan, şimdi koridorları boyuyor
Adana’da 11 yaşındaki otizmli Ömür Kaan, resim kursu ile engelleri aşıyor. Belediyenin resim kursunda kendini geliştiren Ömür Kaan, şimdi koridorları boyuyor.
Muhabir: Murat Kahriman
Yorumlar
Trend Haberler
Rabia Karaca’nın ifadesi ortaya çıktı! 'Voleybolcu D.Ç., Ekrem İmamoğlu'nun sevgilisiydi'
Yarın okulların tatil olduğu iller belli olmaya başladı!
Yusuf Tekin'den 'Atatürk karnelerden kaldırıldı' iddialarına cevap
Ödüllü polis 24 kilo eroinle yakalandı
Hayalet jette yeni perde
Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na operasyon: 6’sı asker 20 şüpheli gözaltında
Kapalı alanda sigaraya yeni düzenleme geliyor
İmamoğlu duruşmasında askere saldırdılar!
Uyuşturucu soruşturmasında 5 gözaltı daha
17-18 Ocak'ta toplu ulaşım ücretsiz olacak





