Birkaç yıldır kronik sinir sistemi hastalığı Multipl Skleroz (MS) ile mücadele eden Serdar Ortaç, magazin gündeminde yer almaya devam ediyor.

İki sene önce verdiği bir röportajda muhabirlerin "Bunalımda olmanızın sebebi ne?" sorusuna ünlü isim, "Aşk ya da boşanmam değil, tek sebebi hastalığım. Babam ve kardeşimi kaybettim, pandemiden sonrası çok kötü geçti benim için. Bana milyonlar versen umurumda değil, giysilerimi 300 kez giyerim ve hiç umurumda olmaz. Hastalık olunca çoğu şeyin önemi kalmıyor. Bisiklete binemiyorum artık. Düşünün! Canımı sıkıyor bu durum" cevabını vermişti.

SON SAĞLIK DURUMU

Tedavi süreci devam eden Serdar Ortaç, hastalığının iyi yönde olduğunu söylemişti. Artık bisiklete binebildiğini belirten ünlü şarkıcı Instagram'dan yaptığı paylaşımda, "Düzeldi ayaklarım ağabey, bugün bir buçuk saat bisiklet sürdüm. Çok iyi tedavi yaptım. Şeker yemedim, kebap yemedim. İçki bitti, sigara bitti" ifadelerini kullanmıştı.

''ÇOK ZOR GEÇTİ''

Yasa dışı bahis suçlamasıyla tutuklanan ve ev hapsi cezasına çarptırılan Ortaç, yaşadığı sağlık sorunlarını, Özlem Esra Adan’ın sunduğu Pembe Masa programında anlatmıştı.

Ünlü sanatçı, şöyle konuşmuştu:

“Ev hapsindeyken sol kolumu kaybettim. Hastalığım nedeniyle sol ayağımı kaybetmiştim, yürümekte zorlanıyordum ama buna rağmen ‘Yine sahneye çıkarım, konserimi yaparım’ dedim. Yapıyordum da. Ancak bu kumar belası başıma geldi, ceza aldım. Evde kelepçeyle gezerken stres yapa yapa sol kolumu da kaybettim. Bu hastalık strese gelmeyen bir hastalık.”

EV HAPSİ GÜNLERİNİ ANLATTI

Uğur Işılak’tan Türkiye’nin yeni yol belgeseli: Rüzgarın hikayesi
Uğur Işılak’tan Türkiye’nin yeni yol belgeseli: Rüzgarın hikayesi
İçeriği Görüntüle

Ev hapsi günlerini anlatan Ortaç; “Ev hapsi günlerim çok zor geçti. Cezaevindeyken avluya çıkıp hava alabiliyorsunuz ama ev hapsinde öyle bir şansınız yok. Cihazdan biraz uzaklaşsanız alarm çalıyor, ayağınızda kelepçe takılı. Hemen polis geliyor.'' demişti.

Fan198
'SERDAR ORTAÇ ÖLDÜ' HABERLERİ

55 yaşındaki ünlü isim, sosyal medyada konuşulan 'öldü' iddialarına isyan etti.

Instagram hesabından konuyla ilgili bir video paylaşan Serdar Ortaç, ''Ölüm haberlerim çıkmış, Serdar öldü diye. Ölmedim.'' dedi.

Muhabir: Nusret Odabaş