Ünlü ABD çizgi dizisi The Simpsons, son bölümünde dikkat çekici bir sahne ile gündemde. Bu sahnede, Simpson ailesinin gelecekte yaşanan büyük bir çöküşü işaret etti.

The Simpsons, Fox'un en uzun soluklu animasyon dizisi olarak bilinir ve yıllar içinde birçok olayı öngörmesiyle tanınır. Dizinin öngörü yeteneği, pek çok izleyici ve hayranı tarafından ilgiyle takip edilir. Donald Trump'ın ABD başkanı olacağını öngördüğü gibi olimpiyatları, doğal afetleri ve Disney-Fox birleşmesini de önceden tahmin etmişti.

Dünyaca ünlü NBA basketbolcusu Kobe Bryant'ın helikopter kazasında hayatını kaybettiği sahne, gerçek hayatta benzer bir olayın yaşanmasıyla da gündeme gelmişti. 35.sezonun " Susuzluk Tuzağı: Bir Kurumsal Aşk Hikayesi" başlıklı dördüncü bölümü ise yeni bir sahneyle dikkat çekti.

The Simpsons'ın "Susuzluk Tuzağı: Bir Kurumsal Aşk Hikayesi" başlıklı dördüncü bölümü, Silikon Vadisi'nin 'başarana kadar numara yap' felsefesini parodi eden bir belgesel tarzında görünüyor. Persephone karakteri, üniversiteyi terk etmiş bir genç CEO olarak tanıtılıyor ve Elizabeth Banks tarafından seslendiriliyor. Hikaye, Persephone'un Bay Burns'ün iddialı ve belirsiz bir projeyi gerçekleştirmesi için finansal destek istemesi üzerine dönüyor. Projeyi, tuzlu suyu içme suyuna dönüştürmek olarak betimleniyor.

Bay Burns, ömrünün büyük bir kısmını Yaşam Botu şirketine adayan ve en zengin arkadaşlarını yatırım yapmaları için çevresine çeker.

Çift evlenir ve "güçlü bir çift" olarak anılmaya başlarlar. İddialara göre, bu kadın Bay Burns'ü kendi çıkarlarına hizmet etmek için ustalıkla manipüle eder.

Hizbullah, İsrailli Bakan Gallant'ın ziyaret ettiği üssü vurdu! Hizbullah, İsrailli Bakan Gallant'ın ziyaret ettiği üssü vurdu!

Bir bölümde, Bay Burns Persephone'a özel ve anlamlı bir doğum günü hediyesi sunar.

Persephone "Twitter hediye kartı mı?" diye sorar, üzerine Bay Burns "Hayır, sana Twitter'ı aldım, tüm şirketi!" şeklinde esprili bir yanıt verir.

Burns'ün sevgilisine "Fiyatı düştü, önceki sahibi Mars roketi uluslararası uzay istasyonuna çarptıktan sonra satmak zorunda kaldı." dediği an, dizinin kritik bir noktasını oluşturur.

Yani uzayda büyük bir kaza meydana gelecektir. Dizi izleyenleri, şirketin eski sahibinin Elon Musk olduğuna dair oldukça emin gibi görünüyor.

Editör: Haber Merkezi