Geçtiğimiz günlerde Sözcü yazarı Soner Yalçın CHP ve Kılıçdaroğlu hakkında çeşitli çıkarımlar yapmış ve sol kitle tarafından çarmıha gerildi. Aslında yazısında söylemiş olduğu birçok şeyi bizlerde söylüyorduk lakin bizlerin söylediği yandaş gazetecilik diye lanse edilip pek kale alınmadı. Halbuki yandaşlıkla vs. gibi terimlerle bir alakası yoktu anlattıklarımızın. Bizlerin istediği sadece buralı, yerli ve milli bir muhalefet istediğiydi.Bu sebeple çeşitli yazılar yazıp yanlışların görülmesini istedik. Biz başaramadık. Ama Soner Yalçın fitili şu sözlerle ateşledi;“Gerek Baykal’ın saf dışı bırakılması ve gerekse 17-25 Aralık operasyonu CHP’de teori/program anlamında kırılmaya sebep oldu. Yeni CHP yönetimi “düşmanımın düşmanı dostumdur” kaba mantığıyla FETÖ ile işbirliği yapmaya başladı.”

Şimdi bize düşen ise Yalçın’ın değinmediği yerlere değinip meseleyi biraz daha anlaşılır kılmaya çalışmaktır. FETÖ olayları başladığından bu yana CHP ve Kılıçdaroğlu’nu yönlendirmek ve onlara politika tayin etmek üzere 6 tane baş danışman veriliyor. Bu baş danışmanların ortak özelliği ise FETÖ ile iltisaklı olmaları. Türkiye’de aranıp duran FETÖ’nün siyasi ayağı aslında kaset operasyonlarıyla dizayn edilenCHP’de imiş de haberimiz yokmuş! Baykal sonrası CHP’de olan hiçbir şeyin FETÖ’den bağımsız ve bağlantısız olmadığını açık ve net bir biçimde anlamaktayız.

“Düşmanımın düşmanı dostumdur” ilkesi gereği ana muhalefet kendisine sadece FETÖ’yü dost etmekle kalmadı CHP’nin HDPKK’lılaşması sürecini de başlattığını görmekteyiz. Bir kere CHP’nin ve Kılıçdaroğlu’nun dişine kan değmişti. Kazanmak için şeytanla yatağa girmeyi göze almıştı bir kere. Çünkü kucaklaşma bitmiş ve herkes mevzisine çekilmişti. Fırsat bu fırsat çünkü ortada işlenmeye hazır cesaretli bir kitle oluştu. Her türlü tiyatroyu yapabilecek, her türlü iftirayı atabilecek ve her türlü ahlaksızlığa imza atabilecek bir kitle bu kitle. Toplumu alıştırma safhasına getirebilmek adına adım adım senaryolarını uygulamaya geçirmektedirler. Kitap, tiyatro, sözde adalet arayışı, teröristler için güzelleme yapma yarışı bir de mevzisini kaybeden sağcıları toparlayıp ülkenin milli ve yerli yönetimini al aşağı etmek bu senaryonun asıl hedefi.

Ulusalcı, yerli ve milli CHP’liler uyandığında umarım çok geç olmaz..