Oyuncu kadrosu, hikayesi ve çekildiği mekanlar ile adından çokça söz ettiren dizi Uzak Şehir son bölümüyle izleyicisiyle buluştu. 26 Mayıs'ta yayınlanan ve yapımını AyNa Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Gülizar Irmak’ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Ahmet Katıksız'ın oturduğu Uzak Şehir dizisinin 27. bölümünde Cihan, peşini bırakmadığı Suriyeliyle ilgili yeni bir gelişme öğrenip Şahin’le birlikte hareket eder ve sonunda Boran’ın katilini ortaya çıkarır. Ancak bu gerçek; kimin evine ateş düşürecek, kimin içindeki yangını söndürecektir? Dizideki son gelişmeleri anbean öğrenmek için; Uzak Şehir 27. bölüm izle full HD, Kanal D Uzak Şehir son bölüm izle tek parça tamamı bilgisi yazının devamında!
Uzak Şehir 27. bölüm izle full HD, Kanal D Uzak Şehir son bölüm izle tek parça!
Uzak Şehir SON (27.) BÖLÜM ÖZETİ
Alya konakta kalmaya karar vererek Sadakat ve Mine’nin başlattığı oyuna nokta koyar. Cihan yaşananlara çok net tavır alır, Mine’yle asla bir gelecek kurmayacağını açıkça söyler. Her ne kadar Mine’yi konağa almayacağını dile getirirse de, bebeğin varlığı Alya ile Cihan arasında görünmeyen bir mesafe koyar.
Nare, içinden atamadığı vicdanıyla yüzleşir, evine döner ve Özkan’ın özgürce yaşayabilmesi için gerekli hazırlıkları yapar. Bu süreçte en büyük desteği yine Şahin verir. Şahin’le vedalaşan Nare, aldığı beklenmedik haberle sarsılır. Ancak bu haber, onun hayatını bambaşka bir yöne taşır, yeni bir başlangıcın kapısını aralar.
Sadakat, Alya’yı göndermenin kolay olmayacağını anlar ama pes etmez. Sınırlarını zorlar, Cihan Deniz’i de konuya dahil eder. Ancak attığı bu adım kontrolü elinden alır, işler içinden çıkılmaz bir hal alır.
Cihan, peşini bırakmadığı Suriyeliyle ilgili yeni bir gelişme öğrenir. Şahin’le birlikte hareket eder, Boran’ın katilini ortaya çıkarır.
Ama bu gerçek...
Kimin evine ateş düşürecek, kimin içindeki yangını söndürecektir?
Uzak Şehir, pazartesi akşamları yeni bölümleri ile Kanal D’de ekrana gelmeye devam ediyor.