*Bidon kafalı kulaç atarken Vahdettin’i kötülemiş, Vahdettin diyenleri de milli şuurdan yoksun saymış. Keşke; Murat Bardakçı’nın Mustafa Kemal’i Samsun’a Vahdettin’in yolladığının belgesini çıkardığını da yazsaydın. Keşke Mustafa Kemal’in Samsun’da ne yaparsa yapsın Vahdettin’e rapor verdiğini de, Bandırma Vapurunu Vahdettin’in hazırlattığını, Avni Paşa’yı görevlendirdiğini, Avni Paşa’nın hatıralarında Mustafa Kemal’i görevlendirdiklerini yazdığını… Sultan Vahdettin’in atlarını satarak Mustafa Kemal’e 40 bin altın verdiğini de…

*Sivas’ta istiklal Caddesi’nin isminin Mursi Caddesi yapılmaya çalışıldığını yazmış kulaç atarken. Şeriatçı Mursi diye de vurgulamış. Şimdi sorsak Müslümanım bende der ama nedense şeriat kelimesinden iğreniyorlar. Yahu şeriat Allah’ın emirlerine, kanunlarına denir. Şeriatçı Mursi diye kötüleyerek hiçbir yere varamazsın. Bir tavsiye de vereyim: Cadde ismi değişsin diye şeriatçı deme, işe yaramaz, inadına değiştiririz bu sefer. Karşındaki kitle kendisine gururla şeriatçıyım diyor. Ben şeriatçıyım misal. Anla artık bunları diyeceğim de bidon geldiniz, bidon gideceksiniz.

*S400’leri aktivite etmeyeceğiz, fişini bile takmadan depoya kaldıracağız demiş. Hayırdır? Sende mi duştan çıkınca değindin bu konuya? Saçınızı kurutmuyorsunuz, soğuk alıyorsunuz, sonra bizi uğraştırıyorsunuz. Bak güzel abicim, iktidarı muhafazakar diye sevmiyorsun, anlıyorum. Ama devlete karşı olmana gerek yok. Yani s400 sevinmeni gerektiren bir durum aslında. Birincisi S400 saldırı için değil, savunma için alındı. Bunu düşün, anlarsın ne demek istediğimi. İkincisi, yahu İbrahim Kalın’ın S400’ler aktif bir şekilde kullanılacak dediği haberi senin gazeten de yayınladı. Kendi gazeteni de mi okumuyorsun Allah’ın adamı?

*Abdurrahman Dilipak’ın yazısı üzerinden alay etmek için gazeteye alalım, adını da helal diye değiştirelim demiş. Helal kavramlarıyla alay ettiğin sürece millet size oy vermez, bu güzel. İkincisi on senedir anlatmak istediğini anlatmıyor Abdurrahman Bey. Dini hassasiyetin olmadığı için meseleyi neticesinden anlıyorsun sen. Hani diyordun da “Tayyip Erdoğan keşke bir bira içseydi” diye. İşte biz sizden nefret ediyorduk, şimdi bazı muhafazakar görünümlü insanlar da size benzedi diyor Abdurrahman Bey. Sevinmen değil, utanman gerekiyor yani.

*Diyanet’in hutbesinde erkeklerin tesettür giymesi gerektiğini söylediğini yazıp alay etmişsin. Herkesi bidona soksalar rahat etmezler, yobazlar demişsin. Sizin ilerici olduğunuz yerde, evet biz yobazız ama konumuz bu değil. Cuma’ya gitmiyorsun galiba, kulaktan duyma herhalde çünkü hutbede öyle demiyor. Tesettür, Allah’ın erkeklere ve kadınlara vücudunun emredildiği gibi örtülmesinin adıdır. Erkekler de diz kapağı ile göbek arasını kapatmak zorundadır mesela. Öğren bunları. Hutbe, erkeklere de kapanın, başörtüsü takın demiyor yani bidon kafalı. Tayt giymeyin dedi, çünkü dinen mahrem yerin belirginleşmesi tesettüre aykırı. Diz kapağı ile göbek arası da belirgin oluyor ya hani tayt giyince. Ondan. Anladın mı?

*Öğren bunları öğren. Tesettür ne demek bil. Bak kaç yaşında adamsın. Allah soracak oğlum. Yazık olur.