Hepimiz biliyoruz ki CHP’nin yıllardır bir hevesi var. İktidar olmak… Zira oldu da… Yıllardır muhalefette iktidar… Artık muhalefette iktidar olmaktan sıkılmış olmalı ki farklı güçlere ön ayak olmaya devam ediyor… Ha bir de Kılıçdaroğlu’nun hepinizin malumu Başbakan olma isteği vardı. Onun için üzgünüm. Kaldırdık o makamı. Başkan da olamayacağı için en azından belki Başkan yardımcısı olurum hesabıyla farklı örgütlerle birlikte işbirliği yapmaya başladı. Yıllardır yapıyor bu işbirliğini. Sadece örgütlerin isimleri değişiyor. Ama amaç hep aynı. Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmek ve Türkiye’yi Küresel Güçlerin oyuncağı yapmak.

16 Nisan referandumundan umutlanış olmalılar ki artık eylem pratiklerini değiştirdiler. CHP ve Kılıçdaroğlu mu yapıyor bunları? Hayır tabii ki de onlara bir rol biçilmiş onlar rollerini oynuyorlar. Bu ekibin her defasında çuvallamalarına rağmen Küresellerin bunlardan vazgeçmemelerinin tek bir nedeni var. O da partisinin isminde halk kelimesi geçip de halkına ve ülkesine bu kadar düşman bir topluluk bulamamaları. Öyle ki CHP artık M. Kemal’in partisi olmaktan çıkıp yer yer DHKP/C’nin yer yer HDP’nin yer yerde FETÖ’nün siyam ikizi olmuş durumda. Türk siyasal hayatı boyunca CHP, ya darbeleri meşrulaştırmıştır ya da bizatihi içinde olmuştur. Fark etmişsinizdir. Küresellerin 40 yıldır yetiştirdikleri FETÖ’nün 30 yıldır hazırladıkları bir yedeği muhakkak vardır. Bu yedeği de bugün ki ”adalet” yürüyüşü uydurmasında görüyoruz. Neymiş tutuklanan CHP milletvekili için yürüyorlarmış. Şah İsmail sanırım CHP ve ekürilerine hitaben demiş: ”özün eğri ise yola zararsın” diye. Adama sorarlar kimin izi ile girdin yola sen?

Bir de şuradan bakacak olursak, iyi ki CHP var, zira ”Küresel Aklın” oyunlarını görebilecek kabiliyetimiz olmayacaktı. Nerden mi çıkarıyorum bunları? Şöyle açıklayayım: Bu ”adalet” yürüyüşü esnasında Ankara-Batıkent’te bir parkta CHP’li yöneticilerin sazlı sözlü eğlenceleri sırasında birden galeyana gelen ve heveslenen CHP’li yöneticilerin konuşmaları ”adalet” yürüyüşünün asıl amacını ortaya koymakta.” …-bu yürüyüş çok şeylere gebe. +aynen abi çok güzel sonuçlar doğurabilir”. Ve hemen alelacele yandaki diğer CHP’li arkadaş bu ikiliyi susturuyor. Biraz daha konuşurlarsa çünkü o havayla her şeyi söyleyeceklerdi. Tabi bu süreçte en büyük destekçileri FETÖ. Hepinizin malumu bir tane FETÖ annesi çıkartmışlar. CHP’nin kadrolu elemanı çıktı. CHP artık gözünü kararttı. AK Parti karşıtlığından devlet karşıtlığına evrilen bir değişim içine girdi.

CHP aylardır İktidara FETÖ’nün siyasi ayağını yargılayın yaygarası kopartıyor. Oysaki CHP’li yöneticilere baktığımızda FETÖ’nün siyasi ayağını bırakın FETÖ’nün gövdesini görürsünüz. CHP’ye FETÖ muamelesi yapmadığınız her gün için pişman olacaksınız…