Mevzu belliydi lakin tam olarak şimdi anlaşıldı. Emperyalist tayfa kendi ayakları üzerinde duran güçlü bağımsız Türkiye’yi tekrar boyunduruk altına almak istiyor. Bu sefer plan farklı; Türkiye’yi ekonomik alanda çökerterek tereyağından kıl çeker gibi kolayca teslim almak istiyorlar. Yani, 15 Temmuz’da topla tüfekle yapamadıklarını şimdi de ekonomimiz üzerinden yapmak istiyorlar. O gün olduğu gibi her ne kadar arka planda ABD görünse de esasen yine topyekûn saldırıyorlar.

Bu konu belli ki, sadece papaz Brunson ve saz arkadaşları ile sınırlı değil. Bu işin bahanesi!.. İki yıla yakın tutuklu olan ajan papaz Brunson şimdi mi düştü akıllarına? Peki ya Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın canlı yayında yeni ekonomi modeli açıklar iken, sabahın köründe Trump’ın tweet atmasına ne demeli? Hepsi danışıklı dövüş değil mi? İnanın o iğrenç tweet’i atar iken bile Türkiye’de saatin kaç olduğunu bile bilmiyordur. Esasen FETÖ’cüler ile ne kadar kol kola olduklarını yine açık ettiler. Yoksa Trump ve toplama ekibi, böyle şeyleri asla zamanlayamaz, akledemez, planlayamaz!.

Peki, bu dengesiz ve kalıbının adamı olmayan Trump, aynı anda Rusya’ya, İran’a, Çin’e ve Türkiye’ye ekonomik savaş açabilecek kadar özgüveni kendisinde nereden buluyor? Evangelistlerin ve Siyonistlerin gazına gelerek gemi azıya alan Trump, yoksa gerçekten kendini dünyanın başkanı olarak mı görüyor? Yoksa derin ABD, dünyanın jandarması rolünü oynamaktan usandı da, bu iri kıyım herifi mi kullanıyor? Ya da ekonomik olarak kilitlenen ve batmakta olan ABD yönetimi, zor oyunu bozar deyip tüm dünyayı yağmalamaya mı başladılar? Aslında hepsi dediğinizi duyar gibi oluyorum…

Ama esas olan şu ki; Yıllar boyunca yapmış oldukları sömürgeci, yağmalamacı ve kanlı politikalar ile hızla yalnızlaşan ABD yönetimi, şimdi tüm dünyayı tehdit ederek mümkün olan en fazlasını sömürmek istiyor… Derin ABD’yi yöneten gizli güçlerin tamamı da, sürekli işkembeden atan bu sarı saçlı dengesiz tüccarın, sokak kabadayısının, arkasına gizleniyorlar. Zaten bu pis işleri yapabilecek en doğru, en çılgın en dengesiz, aday da bu zırtapoz Trump olduğu için onu seçtiler… Bu algı da Allah var tüm dünyada tuttu sanki.! Bu bizim Trump delidir, ne yapsa yeridir.! Yersen tabii…

Anlaşılan o ki, başta Müslümanlar olmak üzere artık bütün insanlık önemli bir tehdit altındadır. Bu ekonomik saldırılar işin görünen kısmıdır. Arka planda askeri kuşatmalar planlanmaktadır. Tüm dünya devletleri, bu savruk, ayarsız tehlike karşısında birleşmeli ve gerekli tedbirleri almalıdır. Hal böyle iken Başkan Erdoğan esasen tüm dünya adına onurlu bir duruş sergilemektedir. Milleti de tek yürek arkasında durmaktadır.

Trump ve arkasındaki güruhu buradan tekrar uyarıyorum.! Ederi 1 Dolar olan içerideki vatansızların, beslemelerin sözlerine kanıp sakın bize meydan okumayın! Tanklara, savaş uçaklarına göğsünü siper eden bu milleti para ile asla korkutamazsınız.! 15 Temmuz’da ölümüne kendisini sokağa atan bu milleti para ile terbiye edemezsiniz! Bu millet aç kalır, açıkta kalır ama size asla boyun eğmez! Bilmem anlatabildim mi?

Bakmayın siz o apartta bekleyip de, dolar 6.5 TL oldu diye timsah gözyaşı döken, içten içe sevinen içimizdeki ilkesizlere, tasmalı kansızlara.! Fırsatı ganimet bilip, fiyatları arttırmak için bahane arayan esnaf görünümlü çulsuzlara! Cebinde ederinden fazla değerlenen gâvurun parası ile evini arabasını yenilemek için orta yerde dolaşanlara.! Biz bu tabansızları, lağım farelerini, 15 Temmuz gecesinden, ATM sıralarından, benzin ve market kuyruklarından çok iyi biliyoruz… Hiç de şaşırmadık.! Çünkü bu hayattan kovulmuş iflah olmaz kökten Erdoğan karşıtları, ABD yandaşı sömürge tasmalılar, dün de vardı, bugünde varlar. O kadar..

Bakın tekrar altını çizerek söylüyorum! Bu ülkenin gerçek sahipleri; Arkasını önünü düşünmeden kendisini 15 Temmuz gecesi çıplak ellerle sokağa atanlardır. Vatan düşmesin diye, 15 Temmuz gecesi şehit olup kolu bacağı savrulanlardır. Bayrak inmesin diye dağları PKK’ ya mezar edip, boylu boyuna uzanan kınalı kuzulardır. Bu dar günde Reisin talimatı ile bileziğini çeyreğini bozduranlardır. Haç vazifesi için biriktirdiği 300-500 dolar parasını bozduranlardır. Medya maymunlarına inat Vatan sağ olsun deyip cumhurbaşkanının arkasında mıh gibi duranlarındır.

Ey buyrukçu söylemin sahipleri!.. Emperyalist terör baronları! Anadolu’nun kavruk yüzlü çocukları olarak bizler bilesiniz ki bu topraklar için ahitleştik. Sizden korkmuyor, zinhar panikte yapmıyoruz.! Gezi’de, 17/25 Aralık’ta ve 15 Temmuz’da olduğu gibi Allahın izni ile yine biz kazanacağız. Alnımızın akı ile bu kuşatmadan da kurtulacak alayınızı tekrar nakavt edeceğiz. Bizler çok iyi biliyoruz ki yaşadığımız şeyler, yeniden dirilişimizin doğum sancılarıdır. Ekonomi bahane, sizin derdinizi artık biz çok iyi biliyoruz… Sonuna kadar kanımızla, canımızla, malımızla liderimizin Erdoğan’ın yanındayız. Bilesiniz ki bugüne kadar bu güzel insan, bizim yüzümüzü yere baktırmadı.! Allahın izni ile bundan sonra da baktırmayacak!..

Ez cümle demem o ki bizi asla durduramayacaksınız!..

Demedi deme İbrahim: Bak gör birkaç yıla kalmaz bunlar bizi kabullenecekler ve bükemedikleri bu güçlü bileği bir güzel öpecekler…