İstanbul Eyüpsultan'da yol kenarında valizin içinde cesedi bulunan üniversite öğrencisi Ayşe Tokyaz (22) cinayetiyle ilgili aralarında eski polis memuru Cemil Koç'un da bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.

Olayın şüphelisi eski polis memuru Cemil Koç'un emniyette ifade vermeyerek 'susma' hakkını kullandığı öğrenildi.

Diğer şüpheliler ise taşıdıkları bavulda ceset olduğunu bilmediklerini iddia etti.

Genç kızın cesedinin bulunduğu valizin araca konulduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Türkiye'nin gündemine oturan kan donduran cinayete ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.

Kars11-2

KATİL ZANLISININ KARDEŞİ DE FETÖ’DEN İHRAÇ EDİLMİŞ

Şüpheli Cemil Koç'un ruhsatsız silah bulundurduğu gerekçesiyle 2024 yılında polislik mesleğinden ihraç edildiği, hakkında "görevi yaptırmamak için direnme", "tehdit", "hakaret", "kasten yaralama" ve "kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, bulundurmak veya kullandırmak" suçlarından kaydı olduğu tespit edildi.

Kars10-3

6,1 ton kaçak ve bozulmuş et ele geçirildi: 3 gözaltı
6,1 ton kaçak ve bozulmuş et ele geçirildi: 3 gözaltı
İçeriği Görüntüle

KARDEŞİ FETÖ SORUŞTURMASI KAPSAMINDA İHRAÇ EDİLMİŞ

Yapılan incelemelerde, daha önce meslekten ihraç edilen Cemil Koç'un kardeşinin de geçmişte yürütülen bir FETÖ soruşturması kapsamında polislik görevinden alındığı tespit edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan 7 şüpheli adliyeye sevk edildi.


Muhabir: Nusret Odabaş