Silivri Adliyesi’nde görev yapan Cumhuriyet Savcısı Burhan Bıçkı, geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Acı haberi Adalet Bakanı Yılmaz Tunç sosyal medya hesabından duyurdu.
Bakan Tunç, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
“Silivri Adliyesinde görevli Cumhuriyet Savcımız Burhan Bıçkı’nın geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle vefatını derin bir teessürle öğrendim. Merhum Savcımıza Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve yargı camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.”
Silivri Adliyesinde görevli Cumhuriyet Savcımız Burhan Bıçkı’nın geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle vefatını derin bir teessürle öğrendim.
— Yılmaz TUNÇ (@yilmaztunc) April 24, 2025
Merhum Savcımıza Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve yargı camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum.
Mekanı cennet olsun





