Ters yönde otomobille kafa kafaya çarpışan motosikletli genç olay yerinde yaşamını yitirdi. Oğlunun ölüm haberini alan babanın feryadı yürekleri dağladı.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 18.00 sıralarında Kepez ilçesi Ayanoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Motosikletleri ile birlikte cadde üzerine gelen bir grup gençten 20 yaşındaki Abdurrahman Efe Hekimoğlu arkadaşına ait motosikleti markete gideceğini söyleyerek aldı.

Bölge halkı tarafından ‘Yolun sonu' olarak bilinen ve motosikletli gençlerin hız denemesi yaptığı caddeye gelen Hekimoğlu bir süre burada motosikleti sürdükten sonra ters yönden ilerlemeye başladı.

A W476819 07

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Genç motosikletli bu sırada sol şeritte ilerlemekte olan Yavuz K.'nın kullandığı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosikletli genç savrulurken, kazanın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 112 Acil Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde genç sürücünün hayatını kaybettiğini belirledi. Trafik ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, kaza sonrası gencin yaklaşık 25 metre savrulduğu belirlendi.

Emine Erdoğan'dan 'Terörsüz Türkiye' mesajı
Emine Erdoğan'dan 'Terörsüz Türkiye' mesajı
İçeriği Görüntüle

A W476819 10

EN ACI BABALAR GÜNÜ

Kaza sonrası arkadaşlarının ölüm haberini alan gençler olay yerine gelirken Abdurrahman Efe Hekimoğlu'nun bir arkadaşı gencin babasını telefonla arayarak acı haberi gözyaşları içerisinde verdi. Babalar Günü'nde oğlunun ölüm haberini alarak olay yerine gelen Hekimoğlu'nun babası gözyaşlarına boğuldu. Oğlunun kaza yaptığı motosikletin başına oturan ve defalarca motosiklete binmemesi için uyardığını feryatlar içerisinde söyleyen acılı baba, "Oğlum yapma dedim, binme dedim. Yapma bana bunu, en güzel arabayı alırım ben sana dedim. Annene nasıl söyleyeceğim ben şimdi" diyerek gözyaşı döktü.

Ekiplerin olay yerindeki çalışmasının ardından gencin cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

A W476819 02

Kaynak: İHA