Tozluyaka Dizisi oyuncuları ve konusu yoğun ilgi görüyor. Tozluyaka dizisinin yayınlana fragmanları izleyicinin heyecanını daha da artırdı. Dizide iki farklı hayata sahip arkadaş gruplarının hikayesi anlatılacak. Peki, Tozlukaya dizi oyuncuları kimlerdir? Tozlukaya dizisi uyarlama mı, konusu ne? İşte dizi ile ilgili merak edilenler.

TOZLUKAYA DİZİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Dizinin oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar, Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Özgür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak gibi isimler yer alıyor.

TOZLUKAYA DİZİSİ UYARLAMA MI, KONUSU NE?

Tozluyaka dizisinin herhangi bir diziden uyarlama olmadığı biliniyor. Birçok kişi ve eleştirmen ise Tozluyaka'nın Kardeşlerim dizisine çok benzerlik gösterdiğini ifade ediyor. Bir kısım izleyiciler "kopyala yapıştır" gibi yorumlarda bulundu. İki dizinin konusu ve karakterleri benzer özellikler taşısa da senaryodaki incelikler ve hikâyenin işlenişi diziyi Kardeşlerim' den ayırabilir.

Editör: TE Bilisim