Dünya Kız Çocukları Günü, 2012 yılında Birleşmiş Milletler tarafından alınan bir kararla, kutlanmaya başlanmıştır. Bu özel ve anlamlı günde en güzel mesajlar ile sözler araştırılıyor. İşte 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü sözleri ve mesajları! 2022 Dünya Kız Çocukları Günü anlamlı sözler!..

11 EKİM DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ SÖZLERİ VE MESAJLARI!

Dünya Kız Çocukları Günü kutlu olsun. Çocuklarımızı seviyor ve gelecekte iyi bireyler olmaları için çalışıyoruz...

Kız çocuklarının eşitçe eğitim alabildiği, ayrımcılığa maruz kalmadığı, hayatları boyunca kendi kararlarını alabildiği bir dünya diliyoruz.

Güçlü kızlar, güçlü yarınlar demektir. Dünya, hayallerini gerçekleştiren kız çocukları ile güzelleşecek.

Bana dünyayı kucakla deseler, ben gider kızıma sarılırım. Dünya Kız Çocukları Günü kutlu olsun...

Kızlarınıza, akıllarıyla, bilgileriyle zekalarıyla, kişilikleriyle, kimlikleriyle var olmayı öğretin.

Dünya Kız Çocukları Günü'nde kız çocuklarımıza kendi ayaklarının üzerinde özgürce durabildikleri, ayrımcılığın olmadığı, başarı dolu bir gelecek diliyorum.

Dünyadaki tüm kız çocuklarının eğitim, sağlık, beslenme, korunma ve sosyal hizmetler gibi temel haklardan eşit şekilde yararlanması dileğiyle Dünya Kız Çocukları Günü kutlu olsun.

Geleceğe umutla bakmamızı sağlayan kızlarımızın 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nü kutluyorum. Görev olduğunu hatırlama günü.

2022 DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ ANLAMLI SÖZLER!

Toplumda daha güçlü olmaları, her türlü ayrımcılık ve istismardan kurtulmaları, bütün haklardan eşit düzeyde yararlanmaları dileğiyle dünyadaki kız çocuklarının; 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü...

Bir kız çocuğu eğitilirse, bir anne yetişir. Bir anne okursa, tüm insanlık aydınlanır. Dünya Kız Çocukları Günü kutlu olsun Bir küçük prensesin de doğum günü kutlu olsun.

Dünya Kız Çocukları Günü'nde kız çocuklarımıza kendi ayaklarının üzerinde özgürce durabildikleri, ayrımcılığın olmadığı, başarı dolu bir gelecek diliyorum.

Güçlü kızlar, güçlü yarınlar demektir. Dünya, hayallerini gerçekleştiren kız çocukları ile güzelleşecek

Editör: TE Bilisim