Önümüzdeki günlerde izleyicisiyle buluşması beklenen Engin Altan Düzyatan yeni dizisi Çöp Adam ne zaman başlıyor, hangi kanalda, saat kaçta? Çöp Adam dizisinin konusu nedir? Diriliş Ertuğrul'la milyonların gönlüne taht kurna Engin Altan Düzyatan yeni dizi Çöp Adam'la hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hikâyelerden ilham alarak yazdığı kitabından uyarlanan Çöp Adam yayın tarihi merakla bekleniyor. Peki, Engin Altan Düzyatan yeni dizisi Çöp Adam ne zaman başlıyor, hangi kanalda? Çöp Adam dizisinin konusu nedir? İşte merak edilenler...

Engin Altan Düzyatan yeni dizisi Çöp Adam ne zaman başlıyor, hangi kanalda?

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun yer aldığı Çöp Adam dizisi, 30 Kasım 2022 Çarşamba gününden itibaren yine her çarşamba saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

Çöp Adam dizisinin konusu nedir?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun danışanların gerçek hayat hikâyelerinden ilham alarak yazdığı kitabından Melek Gençoğlu ve Su Ersöz'ün kaleme aldığı Çöp Adam dizisinin konusu şöyle:

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Çöp Adam; sıra dışı bir şekilde karşılaşan, tehlikeli bir oyunun içine hapsolan Tamer ve Peri’nin sırlarla dolu hikayesini konu edinmektedir.

Editör: TE Bilisim