10 Ocak Türkiye genelindeki bazı illerde yoğun kar yağışının buzlanma ve don olayları nedeniyle ulaşımda birtakım sıkıntılara neden olabileceğinden, kar yağışının etkili olduğu illerde kar tatili açıklamaları araştırılıyor. Konya’da etkili olan kar nedeniyle öğrenci ve veliler de Konya’da okullar tatil mi, Konya Valiliğinden, ilçe kaymakamlıkları veya Milli Eğitim Müdürlüklerinden kar tatili açıklaması geldi mi gibi soruları aratıyor. Peki, Konya’da 10 Ocak okullar tatil mi? Valilik, ilçe Kaymakamlıkarı, Milli Eğitim Müdürlüklerinden kar tatili açıklaması geldi mi? İşte merak edilen yanıt…

Konya’da 10 Ocak okullar tatil mi? Valilik, ilçe Kaymakamlıkarı, Milli Eğitim Müdürlüklerinden kar tatili açıklaması geldi mi?

Konya’nın Hadim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Hadim’in Bademli İlk/Ortaokulu, Göynükkışla Fahri Dündar ilk ve ortaokulu ile Yağcı Mahmut Yiğit İlkokulu haricindeki tüm okullarda kar yağışı ve buzlanma dolayısıyla Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla bugün eğitime ara verilmesi kararlaştırıldı.

Taşkent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada da aynı gerekçelerle ilçede eğitime bugün ara verileceği 9 Ocak’ta duyuruldu.

Editör: TE Bilisim