Vodafone EBA 6 gb nasıl yapılır? EBA Vodafone, Türk Telekom ve Turkcell öğrecilere ve velilere 6 GB hediye internet veriyor! Tüm Türkiye corona virüse karşı topyekun mücadele başlatırken GMS operatörleri de vatandaşlara destek veriyor. Uzaktan eğitim için kolaylık sağlaması amacıyla Vodafone, Türk Telekom, Turkcell öğrencilere hediye internet veriyor. Bu imkanlardan faydalanmak isteyen öğrenci ve veliler “Vodafone EBA 6 gb nasıl yapılır?” sorusuna cevap arıyor. Peki Vodafone EBA 6 gb nasıl yapılır? İşte EBA Vodafone, Türk Telekom, Turkcell hediye internetin detayları…

VODAFONE EBA 6 GB NASIL YAPILIR?

Eğitim Bilişim Ağı (EBA) Kampanyası Bireysel faturalı ve faturasız tüm Vodafone müşterileri, Milli Eğitim Bakanlığına ait eba.gov.tr ve EBA uygulaması üzerinden hizmet sunan eğitim portalına her ay 3 GB’a kadar ücretsiz erişim sağlayabilir. Tüm Vodafone TV aboneleri, TRT EBA TV İlkokul, Ortaokul ve Lise kanallarını mobil internetlerinden yemeden izleyebilirler. Vodafone, MEB tarafından okulların tatil edilmesi ve uzaktan eğitim kararı üzerine verilen 3GB internet desteğine 3GB daha ekleyerek toplamda 6GB interneti Mart ayı sonuna kadar, Milli Eğitim Bakanlığına ait eba.gov.tr ve EBA uygulaması’nda kullanılmak üzere tüm Vodafoneluların hatlarına otomatik olarak tanımlamıştır.

Otomatik olarak tanımlaması yapılan bu kullanım haklarına istinaden, müşterilerimizin farklı herhangi bir talepte bulunmasına ya da işlem yapmasına gerek yoktur.

TURKCELL EBA 6 GB NASIL YAPILIR?

BiP’te MEB EBA Platformlarında Geçerli 6 GB İnternet BiP Keşfet’te yer alan EBA kanalını takip edip hemen kazan butonuna tıklayın, EBA’da geçerli 6 GB internet ayrıcalığını yaşatın. EBA BiP kanalına abone olan kullanıcılara sadece eba.gov.tr ve EBA uygulaması içerisinde kullanılmak üzere 3 GB internet tanımlanacaktır. 13.03.2020 tarihi itibariyle internet faydası ikiye katlanarak 6GB olarak tanımlanacaktır. Paketin üst hız limiti 7.2 Mbps’dir. İnternet paket aşım ücreti tarife aşım ücreti üstünden devam edecektir. Paketlerinizden ne kadar kaldığını KALAN yazıp 2222’ye göndererek ücretsiz öğrenebilirsiniz. Bu internet paketinin kullanım hakları sadece yurt içinde geçerlidir, bir sonraki döneme devretmez. Ticari gelir elde etmek amacıyla kullanılamaz, satılamaz. Kampanyaya katılım BiP kanalı üzerinden olup, ücretsizdir. Paket sadece internet erişim noktası kullanılarak yapılan bağlantılarda geçerlidir. İnternet erişim noktası, Blackberry cihazları tarafından kullanılan Blackberry erişim noktası ve 3G netbook, notebook ve USB modemler tarafından kullanılan Mobil Genişbant (MGB/MGBS) erişim noktaları pakete dahil değildir. Paket hakları ve fayda başkasına devredilemez. EBA 3 GB hediye internet kampanyasından bireysel ve kurumsal faturalı ve ön ödemeli ses hattına sahip olan kullanıcılar yaralanabilecektir. Data Hatları bu kampanyadan yararlanamayacaktır.

TÜRK TELEKOM EBA 6 GB NASIL YAPILIR?

Editör: TE Bilisim