TV8 ekranlarının son zamanlarda gündem olan dizilerinden Kırmızı Oda Alya’nın gerçek hikayesi merak uyandırmaya devam ediyor. Çocukluğunda yaşadığı olayların etkisiyle zor bir hayat sürmekte olan Alya’nın hayatındaki sır perdeleri bir bir aralanıyor mu? Başarılı oyuncu Binnur Kaya’nın başrolünü üstlendiği Kırmızı Oda Alya gerçekte kim ve gerçek adı nedir? Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun danışanlarının hayatlarındaki acıları, mutlulukları, sıkıntıları kaleme aldığı romanından diziye uyarlanan sürükleyici hikayeler kısa sürede milyonlarca izleyicinin ilgi odağı haline geldi. Peki, Kırımızı Oda Alya gerçekte kim, Alya’nın gerçek adı ne? Melisa Sözen kimdir? Detaylar yazımızın devamında.

Kırımızı Oda Alya gerçekte kim, Alya’nın gerçek adı ne?

Doktor Hanım, Alya’nın şifrelerini bir bir çözmeye başladı. Kırmızı Oda Alya’nın hikayesiyle merak uyandırdı.

Henüz çocuk yaşta kardeşlerinin sorumluluğunu üzerine almak zorunda kalan Meliha’nın İstanbul’daki dramatik öyküsü de dikkatleri çeken bir diğer konu.

Kırmızı Oda’da heyecanla beklenen gelişmeler 18 Eylül Cuma akşamı ekranlarda olacak.

Kırmızı Oda’nın 3. bölümünde dizinin güçlü kadrosuna Evrim Alasya, Salih Bademci, Hande Doğandemir ve Melisa Sözen eşlik edecek.

Kırmızı Oda (Alya) Melisa Sözen kimdir?

Melisa Sözen, 6 Temmuz 1985’te İstanbul’da dünyaya geldi. Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Melisa Sözen, çeşitli tiyatro oyunları, film ve dizilere imza attı.

İşte Melisa Sözen’in rol aldığı yapımlar!

2001 – Bana Şans Dile

2003 – Okul

2003 – Şarkılar Seni Söyler

2004 – Kayıp Aşklar

2004 – Çemberimde Gül Oya

2004 – O Şimdi Mahkum

2005 – Cenneti Beklerken

2005 – Deli Mavi / İşte Öyle Bir Şey

2006 – Eve Giden Yol 1914

2006 – Azap Yolu

2006 – Kabuslar Evi: Seni Beklerken

2007 – Bıçak Sırtı

2009 – Bir Bulut Olsam

2009 – Totally Spies: Casus Kızlar

2010 – Av Mevsimi

2010 – Güneydoğu’dan Öyküler Önce Vatan

2011 – Reis

2012 – Muhteşem Yüzyıl

2012 – Pazarları Hiç Sevmem

2012 – Şubat

2013 – Kış Uykusu

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek yaşam öykülerini anlatan eserinden Banu Kiremitçi’nin uyarladığı ve OGM Pictures imzası taşıyan Kırmızı Oda, yayınlanan ilk bölümleriyle büyük ses getirdi.

Peki Cuma akşamları ekrana gelen Kırmızı Oda’nın güçlü oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Dizininm başrolünde sanat dünyasının başarılı ismi Binnur Kaya var. Binnur Kaya ile birlikte dizide, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan ve Sezin Bozacı gibi yetenekli isimler yer alıyor.

Editör: TE Bilisim