Çarşamba akşamları milyonlarca seyirciyi ekran başına toplayan Osmanlı dizisi Kuruluş (Diriliş) Osman son bölüm izleyemeyen veya tekrar izlemek isteyenler 38. bölüm kesintisiz izleme bilgilerini araştırıyor. Son bölümde Kulucahisar Kalesi’ni kaybetmenin acısıyla Geyhatu’ya giderek kendisine tuzak kuranın Yavlak Arslan olduğunu açıklayan Nikola, Targun Hatun’u ise Kayı beylerini, yemeklerine zehir katması için görevlendiriyor. fenomen dizide son gelişmelere tanık olmak için Kuruluş Osman son bölüm full izle! (38. bölüm) ATV ile Kuruluş (Diriliş) Osman 38. bölüm kesintisiz HD izle! (16 Aralık Çarşamba) bilgileri metnin devamında.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM FULL İZLE (38. BÖLÜM) ATV İLE KURULUŞ (DİRİLİŞ) OSMAN 38. BÖLÜM KESİNTİSİZ İZLE! (16 ARALIK ÇARŞAMBA)

Kuruluş Osman dizisi 38. bölüm özeti

ATV’nin fenomen dizisi Kuruluş Osman’ın nefes kesen son yeni bölümünde, Osman Gâzî’nin yokluğunda Dündar Bey ve Savcı Bey’in girişimleri ile Kayı Obası’nda yeni bey seçimi için Toy toplanmasına karar verilmiştir.

Bu bölümde Kulucahisar Kalesi’ni kaybetmenin acısıyla Geyhatu’ya giderek kendisine tuzak kuranın Yavlak Arslan olduğunu açıklayan Nikola, Targun Hatun’u ise Kayı beylerinin yemeğini zehirlemesi için görevlendirir.

38. bölümde, Osman Gâzî, Moğol tehdidine karşı Geyhatu’yla yüzleşmek zorunda kalırken, Ertuğrul Bey’den gelen haber obada bomba etkisi yapar.

Peki, Kayı Obası’nın yeni beyi kim olacaktır? Ertuğrul Bey’den gelen haber nedir?

Savcı ve Dündar Beyler, Toy’dan istediğini alabilecek midir? Osman Bey, Bizans-Moğol kıskacından kurtulmak üzere kiminle ittifaka gidecek?

Targun Hatun, Nikola’dan aldığı zehirle ne yapacak?

Öte yandan Flatyos, Osman Gâzî’yi ele geçirmek için nasıl bir oyun kuracak? Bala Hatun ve Targun Hatun arasındaki gerilim nasıl sonuçlanacak? Merak edilen tüm sorular bu akşam Kuruluş (Diriliş) Osman 38. bölümde yanıt buluyor.

Editör: TE Bilisim