Her gün birbirinden enfes ve ilginç yemeklerle ekran karşısına çıkan MasterChef 2020 yarışmacıları, zorlu mücadelenin sonunda birinciliği alabilmek için büyük çaba harcıyor. Diğer tüm yarışmacılar gibi, katıldığı tarihten beri başarılı sunumlarla ilgi odağı olan adaylardan Furkan Yalçın’ın yaşam öyküsü ve kişisel bilgileri de izleyici tarafından araştırılıyor. Peki, TV8’de ilgiyle izlenen programın en genç üyelerinden Furkan Yalçın kimdir, nereli, nerede çalışıyor? MasterChef Furkan kaç yaşında, nereli, mesleği ne, Instagram adresi nedir? MasterChef Furkan ile ilgili merak edilen bilgiler haber detayında.

Furkan Yalçın kimdir, nereli, nerede çalışıyor? MasterChef Furkan kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

MasterChef 2020 seçmelerine katılan Furkan Yalçın henüz 20 yaşında. Pastacılık yapan Yalçın, 6 senedir bu mesleği yaptığını aktardı ve okulda bu konuda eğitimi aldığını söyledi.

2019 elemelerine katılan ve başarısız olan MasterChef Furkan bu yıl final turuna kalmayı başardı. Mehmet Şef ve Somer Şef ilk turda evet oyu verdiler. MasterChef Furkan Yalçın final turunda son 16’ya kalan isimler arasında yer alıyor.

Furkan Yalçın Instagram hesabı

MasterChef Türkiye 2020 yarışmasının dikkat çeken yarışmacısı Furkan Yalçın’ın Instagram adresi @furkanyyalcin…

Furkan Yalçın’ın Instagram adresinde 40,4 bin takipçisi bulunmaktadır. Furkan Yalçın ise 484 kişiyi takip ediyor.

Editör: TE Bilisim