TRT1’in sevilen dizisi Tutunamayanlar 4 Şubat Salı akşamı 4. bölümüyle ekranlara gelecek. İlk bölümlerinden itibaren beğeniyle izlenen dizinin set mekanları merak konusu oldu. İzleyiciler sık sık Tutunamayanlar nerede çekiliyor sorusunun yanıtını araştırıyor. Absürt komedi dizisi Tutunamayanlar konusu ve oyuncularıyla da göz dolduruyor. Başrollerinde Ece Çeşmioğlu ve Doğu Demirkol gibi başarılı isimlerin yer aldığı Tutunamayanlar dizisi bu akşam izleyiciyle buluşacak. Peki, Tutunamayanlar nerede çekiliyor? Tutunamayanlar konusu nedir, oyuncuları kimler? Dizi hakkında merak edilen detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Tutunamayanlar nerede çekiliyor? Tutunamayanlar konusu nedir, oyuncuları kimler?

Tutunamayanlar’ın çekimleri, çoğunlukla İstanbul’un Beykoz ilçesindeki Gümüşsuyu Mahallesi Taşocağı Sokak’ta yapılıyor. Set ekibi ayrıca, Tekke Camii’nin de içerisinde yer aldığı Tekke Mevkii’nde de çalışmalarını gerçekleştiriyor.

TUTUNAMAYANLAR DİZİSİNİN KONUSU

Hayatı boyunca hiç çalışmamış ve çalışmaya da niyeti olmayan Tarık, gittiği bir iş görüşmesinde çok zenginken babasının işlerinin kötü gitmesinden dolayı her şeyini kaybeden İrem’e aşık oluyor. Gidecek yeri olmayan İrem, Tarık’ın davetiyle yaşadığı mahalleye gelerek bir kitap kafede çalışmaya başlıyor. İrem’in hayali başarılı olmak, kendi işini kurmak ve bir gün tekrar eski günlerine dönebilmektir.

İrem’i etkilemenin yolunun iş kurmaktan geçtiğini gören Tarık ise bir gün tutucu ve vizyonsuz ilham perisi İlhan’la karşılaşıyor. İlham perisinin verdiği fikirlerle hepsi başarısız olacak olan birbirinden eğlenceli iş girişimlerine atılıyor.

TUTUNAMAYANLAR DİZİSİNİN OYUNCULARI

Tutunamayanlar dizisinin başrollerinde ünlü komedyen Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Şinasi Yurtseven ve Zafer Algöz gibi yıldız isimler bulunuyor. Tutunamayanlar dizisinin prodüksiyonunu İstanbul Medya Akademisi ve Neden Film üstleniyor. Dizinin yapımcıları Ogün Şanlıer ve Ahmet Tarık Güven olurken yönetmen koltuğunda ise Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu oturuyor.

Tutunamayanlar oyuncusu Doğu Demirkol

Tutunamayanlar oyuncusu Doğu Demirkol Kimdir?

Tutunamayanlar dizisinin başarılı oyuncusu Aydın Doğu Demirkol, 6 Eylül 1985 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.

Üniversite eğitimini, İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde tamamlayan Doğu Demirkol, Yetenek Sizsiniz Programına katıldıktan sonra komedyen oldu.

Ancak, Yetenek Sizsiniz Türkiye programında istediği başarıyı elde edemeyen Demirkol, ardından Güldür Güldür Show’da yaptığı gösteriler ile geniş kitlelere ulaştı.

Yönetmenliğini Ali Atay’ın yapmış olduğu Ölümlü Dünya Filminde Zafer karakterini canlandıran Demirkol, yakında vizyona girmesi beklenen Bayi Toplantısı filminde de başrol olacak.

Doğu Demirkol ayrıca dünyaca ünlü Türk yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın ödüllü filmi Ahlat Ağacı filminde baş rolü oynamıştır.

Tutunamayanlar oyuncusu Ece Çeşmioğlu

Tutunamaynlar oyuncusu Ece Çeşmioğlu kimdir?

Tutunamayanlar’ın sevilen oyuncusu Ece Çeşmioğlu, 26 Kasım 1990 tarihinde İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan 1,63 boyundaki Ece Çeşmioğlu, oyunculuk hayatına 2002 yılında ‘Çocuklar Duymasın’ dizisiyle adım attı.

2006 yılında ki İki Aile dizisinde Ceren rolü ile hayran kitlesini genişşleten Çeşmioğlu daha sonra Firar, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Yazın Öyküsü, Kalbim Yangın Yeri ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizilerinde de dikkat çekici performanslar sergiledi.

2017 yılında Yüz Yüze dizisinde Zeynep karakteriyle tanıdığımız Çeşmioğlu son olarak da ‘Yuvamdaki Düşman’ dizisinde Ceren rolünü üstlendi.

Editör: TE Bilisim