TV 8’in fenomen yarışması Survivor’da heyecan fırtınası devam ediyor. Zorlu parkurlarda kıyasıya mücadele eden Ünlüler ve Gönüllüler dün akşam dokunulmazlık için mücadele etti. Dokunulmazlık yarışmasında bazı yarışmacıların performansı dikkat çekti. Bu yarışmacılardan biri de Survivor’un renkli yarışmacısı Evrim Keklik oldu. Hem komik tavırları hem de mücadeleci yapısıyla dikkat çeken Evrim Kelik’in memleketi, boyu ve yaşı merak konusu oldu. Peki Survivor Evrim Keklik nereli? Survivor Evrim boyu ve yaşı kaç? Survivor Evrim Keklik kimdir? İşte Survivor Evrim boyu ve yaşı…

Survivor 2020’nin Gönüllüler takımındaki başarılı yarışmacısı Survivor Evrim Keklik’in hayatı merak merak ediliyor. Survivor yarışmasındaki oyunlarda performansıyla dikkat çeken Kekli, bazen de komik tavırları ve sert açıklamalarıyla da gündem oluyor.

SURVİVOR EVRİM KEKLİK NERELİ?

İstanbul doğumlu olan Survivor Evrim Keklik aslen Çankırılı…

SURVİVOR EVRİM BOYU VE YAŞI KAÇ?

29 yaşında olan Evrim Keklik’in boyu 1.67’dir

EVRİM KEKLİK KİMDİR?

İstanbul doğumlu olan Evrim Keklik 29 yaşında. İlkokul 1. sınıfta Fenerbahçe Spor Kulübü’nde voleybola başlayan Keklik, 10 yıl boyunca voleybol kariyeri devam etti. Sonrasında Galatasaray voleybol takımına transfer olan Keklik daha sonra Konya Ereğli Belediyesi voleybol takımına transfer oldu. Yaşadığı omuz sakatlığının tedavisi uzun sürmesinin ardından voleybola ara vermek zorunda kaldı. Bu sırada, Ankara Gazi Üniversitesi Besyo bölümünde eğitimine devam etti. Son olarak Keklik bir spor kulübünde yüzme antrenörlüğüne devam ediyor.

Editör: TE Bilisim