Metro Turizm müşteri hizmetleri ile doğrudan bağlantı kurarak tüm görüş ve önerilerinizi iletebilirsiniz. Hafta içi servisi sabah 08:30’dan gece 24:00’a kadar alabilirsiniz. Cumartesi günleri 10: 00-24:00 ve pazar günleri 10:00-17:00 arasında hizmet vermektedir.

Metro Turizm İletişim | Telefon Numarası

Sefer saatlerinde değişiklik ya da bilet sorgulama için Metro Turizm iletişim detaylarına ihtiyaç duyulur. Doğrudan Metro Turizm müşteri temsilcisi ile iletişim kurmak için 0850 222 34 55’ı aranabilir.

Bu şekilde yapılacak arama sonrası direkt olarak müşteri temsilcisine bağlanmak için beklenmesi yeterlidir. Arama sonrası müşteri temsilcisine bağlanmak için herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur.

Telesekreter ile yapacağınız görüşmelerde, telesekreter seçenekleri ile ilgili bir işlem yapacaksanız, işlemin yapılacağı rakamı tuşlamanız yeterli olacaktır. Seçenekler arasında bilet alma da bulunmaktadır. Bekleyerek Metro turizm müşteri hizmetlerine ulaşabileceğiniz gibi, bilet alma seçeneğini tuşlamanız durumunda da sistem sizi müşteri temsilcisine bağlar.

Metro Turizm Müşteri Hizmetlerinden Hangi İşlemler Yapılır?

Metro Turizm iletişim ile müşteri hizmetleri kullanılarak yapılacak işlemler şu şekilde sıralanabilir:

Metro Turizm bilet alma işlemleri Metro Turizm’den alınmış biletin iptali Alınmış biletin tarihinin değiştirilmesi Alınmış biletin süresiz bilet haline getirilmesi Online olarak alınmış biletin tarihinin öğrenilmesi, unutulmuş seyahat tarihine ilişkin hatırlatma yapılması Online olarak alınmış bilet bilgilerinin SMS şeklinde alınması Alınmış bilet ile seyahat edilecek araç hakkında bilgi edinilmesi Seyahat edilecek güzergah hakkındaki bilgiler Başkası adına alınmış biletin düzenlenmesi ve isim ya da cinsiyetin değiştirilmesi Online şekilde alınmış bilete ait bilgilerin kontrolü Metro Turizm seyahat acentesi noktalarının öğrenilmesi Seyahat tarihi ve saatinde kullanılacak otogar servislerinin öğrenilmesi Seyahat tarihi ve saatinde kullanılacak otogar servisinin güzergahının öğrenilmesi Seyahat sonunda ulaşılacak ilde servis olup olmadığına ilişkin bilgiler Metro Pascard hakkında bilgi almak MetroKart içinde bulunan puanları sorgulamak

Bu bilgilerin öğrenilmesi için Metro Turizm müşteri hizmetlerinin aranması yeterli olacaktır.

Metro Turizm Müşteri Hizmetlerinden Nasıl Bilet Alınır?

Metro Turizm müşteri hizmetlerinden bilet alma işlemi, sadece yer ayırtma şeklinde gerçekleşmektedir. Bu işlem ile istediğiniz bölgeye seyahat eden Metro Turizm aracının olup olmadığını, saatini öğrenebilir ve yer ayırtabilirsiniz.

Ancak işlem sırasında herhangi bir ödeme yapılmaması nedeniyle seyahat saatinden en az 1 saat önce otogarda bulunulması ve bilet alım işleminin gerçekleşmesi gerekmektedir. Geç kalmanız durumunda da gideceğiniz otogarın Metro Turizm acentesi numarasını arayarak geç kalacağınızı beyan etmeniz gerekmektedir. Seyahatten önceki son yarım saate girildiğinde biletiniz, gelmeyeceğiniz varsayılarak diğer müşterilerin satışına sunulur.

Metro Turizm Online Müşteri Hizmetleri

Metro Turizm online iletişim desteği de bulundurmaktadır. Metro Turizm web adresi müşteri hizmetleri, Metro Turizm internet adresi üzerinde bulunmaktadır. Firmanın kendi internet adresi üzerinden bilet alım işlemlerinizi gerçekleştirebilir, seyahat güzergahlarını öğrenebilirsiniz. Bilet alım işlemleriniz için kullanacağınız online Metro Turizm müşteri hizmetlerinde, ekranın sağ kısmında bulunan Whatsapp sembolüne ya da yardım kısmına tıklamanız gerekir.

Bilet alım işlemi için tarihi ve seyahat edeceğiniz şehri seçmeniz yeterlidir. Ekranda belirlediğiniz tarihte, belirlediğiniz bölgeye seyahat saatleri ve araçların kalkış yerleri yazılı olarak bulunacaktır. Buradan dilediğiniz yeri ve saati seçerek bilet al butonuna tıklamanız yeterli olacaktır. Ardından kredi kartı bilgilerinizi girerek bilet alım işlemlerinizi yapabilirsiniz. Online olarak yer ayırtma işlemi  yapılmaz. Aynı zamanda almak istediğiniz biletin ücretini ödemeniz nedeniyle erken saatte bileti otogardan almanıza gerek kalmaz.

Metro Turizm Müşteri Hizmetlerinden Passcard Alınır Mı?

Metro Turizm müşteri hizmetlerini kullanarak Passcard almak mümkündür. Passcard kullanımı ile 80 TL’lik bir bilet 60 TL’ye kadar düşebilir. Aynı zamanda puan biriktirerek, yeterli puana ulaştığınızda ücretsiz seyahat etme hakkı kazanabilirsiniz. Metro Passcard hakkında bilgi almak ve kartınızı adresinizden teslim almak için Metro Turizm müşteri hizmetleri ile iletişim kurabilirsiniz.

Daha fazla Metro Turizm iletişim detayları için bu bağlantıyı >> metroturizm.com.tr/iletisim ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim