Türkiye’nin en çok dinlenen arabesk sanatçılarından biri olan Müslüm Gürses’in hayatının konu edindiği Müslüm filmi bu akşam TV8 ekranlarında seyircisi ile buluşacak. Beyazperde seyirciden büyük ilgi gören ve milyonlarca insanın izlediği Müslüm filmini izlemek isteyenler Müslüm filminin konusu nedir? Müslüm filmi oyuncuları kimler? gibi sorulara yanıt arama başladı. 2018 yılında vizyona giren Müslüm filmi ile ilgili ayrıntılar haberde yer alıyor…

Müslüm filminin konusu ne?

Müslüm, arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses’in hayat hikayesini beyaz perdeye taşıyor. Unutulmaz ses sanatçısının iniş ve çıkışlarla dolu yaşamının anlatıldığı filmde, Müslüm Gürses’in milyonları etkileyen müziğine, çocukluğundan ölümüne kadar geçen zamanda yaşamına etki eden kişilere, çok sevdiğini her fırsatta dile getirdiği eşi Muhterem Nur’a odaklanılıyor.

Müslüm Filminde Çalan Şarkılar

Diğer bir ismi ile “Baba: Müslüm Gürses” filmi Biyografi ve Dram türünde olup 26 Ekim 2018’de gösterime girmiştir. 2018 Türkiye yapımı film 130 dk sürmektedir. Timuçin Esen’in canlandırdığı Müslüm Gürses, Şanlıurfa’daki çocukluğundan İstanbul’daki yaşamına kadarki tüm hayatı anlatılmaktadır.

Müslüm Filmi Oyuncuları kimler:

Timuçin Esen

Zerrin Tekindor

Ayça Bingöl

Erkan Can

Turgut Tunçalp

Şahin Kendirci

Yönetmen: Ketche

Senaryo: Hakan Günday, Gürhan Özçiftçi

Yapımcı: Mustafa Uslu

Müslüm Filmi Müzikleri

Timuçin Esen – İtirazım Var

Timuçin Esen – Haydar Haydar

Timuçin Esen -Sevda Yüklü Kervanlar

Şahin Kendirci – Adana’ya Gel Gidek

Şahin Kendirci kim?

Şahin Kendirci, 19 Nisan 2001 yılında Adana’da dünyaya geldi. Aslen Şanlıurfalı olan Kendirci’nin küçüklüğünden beri müziğe karşı aşırı bir ilgisi vardı. Yetenek programıyla tanınan Kendirci, daha sonra 2014 yılında yayınlanan ses yarışmasında kendisini gösterdi. Yarışmada birinciliği göğüsleyen Şahin Kendirci uzun süre adından söz ettirdi.

Bir ses yarışmasındaki başarısından sonra yönetmenliğini ve senaristliğini Burak Aksak’ın yaptığı ‘Bana Masal Anlatma’ filminde ‘Tamirci Çırağı’ rolü ile beyaz perdeye giriş yaptı. Şahin Kendirci “Bana Masal Anlatma” filminde Hande Doğandemir, Fatih Artman, Cengiz Bozkurt ve Sadi Celil Cengiz gibi isimlerle kamera karşısına geçti.

26 Ekim 2018’de vizyona giren ve 3 günde 600 bin kişinin izlediği “Müslüm”filminde Müslüm Gürses’in küçüklüğüne hayat verdi. Şahin Kendirci, gişenin tozunu attıran filmde Timuçin Esen ile Zerrin Tekindor gibi usta oyuncularla birlikte rol aldı. Bu filmden sonra gündemden düşmeyen Şahin Kendirci, adından daha çok söz ettireceği sinyallerini veriyor.

Editör: TE Bilisim