27. yeni bölüm canlı yayınıyla Mucize Doktor, FOX TV’de saat 20.00’de ekranlarda olacak. Dizinin hayranları yeni bölüm izlemek için Mucize Doktor canlı izle, Mucize Doktor FOX TV canlı yayın bilgilerini sorgulamaya başladı. 27. bölüm fragmanlarında Ali Vefa’nın yaşadığı büyük şok dikkatleri çekti. Hayatındaki en büyük korkuyla bir kez daha yüzleşen Ali Vefa bu travmayla başa çıkabilecek mi? Nazlı ile zor günler geçiren Ali Vefa savant sendromunun kendisine getirdiği zorluklarla başarılı mücadelesini sürdürebilecek mi? Mucize Doktor FOX TV canlı yayınında tüm bu sorular yanıt bulacak. Televizyondan diziyi izleme imkanı olmayan okurlarımız için Mucize Doktor canlı izle! FOX TV ile Mucize Doktor izle canlı! (27. yeni bölüm) bağlantı bilgileri haberimizde!..

MUCİZE DOKTOR CANLI İZLE! FOX TV İLE MUCİZE DOKTOR İZLE CANLI (27. YENİ BÖLÜM)

Mucize Doktor 27. yeni bölümde neler oluyor?

Ali Vefa’ya yeni bölümde büyük şok! Doktor Ali Vefa, yıllar sonra hayatındaki en büyük travmaların sebebi ve hayatta en çok korktuğu şeyle karşı karşıya geliyor. yaşadıkları karşısında yine kriz geçiren Ali Vefa bu kez sorunla nasıl başa çıkacak?

Yeni asistan Damla’nın işleri karıştırması nedeniyle Ali Vefa ve Nazlı hastanede zor günler geçiriyor.

Beliz’e savaş açıp hastaneden atılan Kıvılcım’ın bundan sonraki tutumu ne olacak?

Tüm gelişmeler FOX TV Mucize Doktor canlı yayınıyla perşembe akşamı ekranlarda izleyiciyle buluşuyor.

Mucize Doktor canlı izlemeden önce fragmanlara göz atmak isteyen okurlarımız, 27. bölüm fragmanlarına aşağıdaki bağlantılardan ve videodan ulaşabilirler.

MUCİZE DOKTOR 27. BÖLÜM 1. FRAGMANI İZLE!

MUCİZE DOKTOR 27. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE!

Editör: TE Bilisim