Getir iletişim Bilgileri

Online alışveriş markalarından biri olan Getir, evinizin tüm ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Çağımızın hız koşullarını düşünen marka, 30’dan fazla ilde modern ve basit bir şekilde hizmet vermektedir. Verilen siparişlerin hızlı olması, markanın temel amacıdır. Burada yaşanan aksamalar ya da görüşleriniz için marka ile iletişim kurabilirsiniz. Getir müşteri hizmetleri için belli başlı özellikleri bilmek gereklidir.

Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Müşteri hizmetlerine ulaşabilmek için en kısa ve etkili yol, cep telefonu numarasıdır. Getir müşteri hizmetleri telefon numarası da bu konuda size yardımcı olacaktır. Alanında uzman ve marka tarafından yönlendirilen personeller, sorunsuz bir iletişim desteği için size yardımcı olacaktır.

Getir Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 0850 532 50 50

Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri

Getir müşteri hizmetleri ile günün her saati iletişim desteği alabilirsiniz. Burada marka, her zaman sizi düşünen bir hizmet vermektedir. Bunların takip edilebilmesi için uzun süreli işlemler de yoktur. Müşteri hizmetlerinde bekleme süresi yoktur ve en geç 3 dakika içerisinde işlem yapılmaktadır.

Getir Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri

: 7/24 hizmet verilmektedir.

Müşteri Hizmetleri Faks Numarası

Faks seçenekleri, marka tarafından kullanılan bir yöntem değildir. Faks işlemleri genel olarak belge ya da evrak göndermek için kullanılmaktadır. Bu markadan bir iptal ya da iade etmek, fiziki olarak bir ürün iadesi olduğu için böyle bir işleme gerek yoktur. Üyelik iptali gibi işlemleri, markanın web sitesinden ya da mobil uygulamasından yapabilirsiniz. Bu konuda marka, kesin bir tutum göstermektedir. Hem IOS hem de Android için geçerli olan mobil uygulama üzerinden bütün evrak ve belge işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Getir Müşteri Faks Numarası

: Bu hizmet sitede yoktur.

Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlük Telefon Numarası ve Adresi

Bütün markalar gibi Getir markası da kendine ait bir genel müdürlük adresinden hizmet vermektedir. Bu durum, yeni kurulan bu markanın ne kadar kurumsal bir hizmet verdiğini de kanıtlamaktadır. En iyi şekilde işlem yapabilmek için kurumsal bir yönetim anlayışı vardır.

Getir Genel Müdürlük Telefon Numarası: 0850 532 50 50 Getir Genel Müdürlük Adresi: Etiler Mahallesi, Tanburi Ali Efendi Sokak, Maya Residences Sitesi, T Blok No:13/334 Beşiktaş, İstanbul, Türkiye, 34337

Getir İnsan Kaynakları İletişim Bilgileri

Getir markası, kendisi ile çalışmak isteyen kişiler ya da kurumlar için de bir kariyer imkanı vermektedir. Getir markasının ana sayfasında yer alan ‘’ Kariyer ‘’ sayfasından, açık olan pozisyonları görebilir ve iş başvurusu yapabilirsiniz. İnsan kaynakları, burada sizden gelen CV ve formları, online ortamdan incelemektedir. Daha sonra dönüş yapılacaktır.

Getir İnsan Kaynakları Telefon Numarası

: Güncel bir numara yoktur.

İletişim Formu

İletişim hizmetlerinin daha ciddi bir seviyede yapılabilmesi için Getir markası, iletişim formu hizmeti de vermektedir. Bunu Getir’in kurumsal web sitesine girdiğiniz zaman anında yapabilirsiniz. Bu adres, ‘’ İletişim’’ sayfasında yer almaktadır. Bu formda, sadece sizden istenen bilgileri doldurmak gereklidir. (Editörümüz linkleme yapacak.)

Getir Müşteri Hizmetleri İletişim Formu

Şikayet Hattı

Getir müşteri hizmetleri numarasını arayarak, bütün şikayetlerinizi en hızlı şekilde yapabilirsiniz. Burada marka, 2021 yılının sistemine ve kurumsal iletişim yapısına uygun bir düzende sizlere yanıt vermektedir.

Getir Şikayet Hattı Telefon Numarası: 0850 532 50 50

Editör: TE Bilisim