Efsane yarışma programı Şans Kapıyı Çalınca, oyuncu Ferit Aktuğ’un sunumuyla ATV ekranlarında sevenleriyle uzun yıllar sonra tekrardan buluşuyor. Şans Kapıyı Çalınca başvuru formu, yarışmanın başlayacağının duyurulmasının ardından araştırılmaya başlandı. Yarışmanın tanıtımını izleyen seyirciler ise Şans Kapıyı Çalınca programına başvuru nasıl ve nereden yapılır? sorusu merak konusu oldu. Peki, Şans Kapıyı Çalınca ne zaman başlıyor? Şans Kapıyı Çalınca programına başvuru nasıl ve nereden yapılır? Detaylar haberimizde…

ŞANS KAPIYI ÇALINCA NE ZAMAN BAŞLIYOR? ŞANS KAPIYI ÇALINCA PROGRAMINA BAŞVURU NASIL VE NEREDEN YAPILIR?

Şans Kapıyı Çalınca başvuru formu, yarışmanın başlayacağının duyurulmasının ardından araştırılmaya başlandı. Şans Kapıyı Çalınca, yeni dönemde ATV ekranlarında yayın hayatını sürdürecek. Şans Kapıyı Çalınca aile babasının, bir hedef için çalışması, başarması ve bunu ‘kader anı’ denilen yarışma sahnesinde tekrarlamasına dayalı bir yarışmadır.

Aile babalarının ailesi adına 50 bin lira kazanmak için mücadele ettiği bir programdır. Programda el ve vücut becerisi, ezber, hafıza ve görsel tanıma yeteneği gerektiren oyunlar oynanacaktır. Ailelere birkaç gün çalışarak gerçekleştirebileceği oyunlar verilir.

Evlerine oyun mekanizmaları bırakılır ve uzmanlar eşliğinde oyunların nasıl yapılacağı öğretilir. Oyunların tamamı bir kaç gün sonunda yapılabilecek oyunlardır. Aileler evlerinde çalıştıktan sonra stüdyoya gelip oyunu gerçekleştirebilirlerse 50 bin liranın sahibi olurlar. Yarışmanın ne zaman başlayacağı ise henüz açıklanmadı.

ŞANS KAPIYI ÇALINCA’YA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim