Kişinin rüyasında vişne ağacı görmesi, bereket alameti olarak yorumlanır. Rüya sahibinin tanınmış insanlarla güzel işler yapacağına yorumlanır. Bu işleri başarıyla tamamlaması sebebiyle de adı duyulacaktır. Evlenmek isteyen kişiler için de hayırlı kısmetlerle karşılaşılacağının habercisi olarak tabir edilir.

Başka rüya tabircilerine göre işse rüyada vişne ağacı görmek, kişinin hayatında olacak bazı üzüntülerden haber verir. Rüya sahibi evli bir kadınsa düşük yapılacağına işarettir.

Rüyada Vişne Görmek

Rüya sahibinin rüyasında vişne görmesi, kadınlar için bebek sahibi olmaya yorumlanır. Çok sağlıklı ve erkek bir bebeğin olacağının işaretidir. Bekârlar için hızlıca gerçekleşecek bir evliliğe, işsiz kimseler için de şehir veya yurt dışında bulunacak dolgun maaşlı bir işe yorumlanır. İslam âlimlerine göre rüyada vişne yemek, helal kazanç olarak delalet edilmiştir. Rüya sahibinin veya varsa eşinin yapacağı işlerin helal, edinilecek kazançların da bereketli oluşuna yorumlanmıştır.

Rüyada Vişne Yemek

Bir kimsenin rüyasında vişne yediğini görmesi, sosyalleşmeye ve yeni edinilecek tanışıklıklara yorumlanır. Bunun yanında rüyada vişne yemenin anlamları şunlardır:

  • Rüya sahibi erkek ve bekarsa, güzel bir kadınla tanışmaya işaret edilir.
  • Rüya sahibinin eski sevgilisi ile yeniden diyalog içine gireceğine yorulmuştur.
  • Rüya sahibinin iş hayatında ödül almaya haberci sayılır. Ancak bu, zamanından sonra gelecek bir tebrik ve ödüldür.
  • Kişinin iş hayatı ile ilgili geçmişte yaşanmış yanlış anlaşılmaların ve yapılmış hataların düzeleceğine yorumlanır.

Rüyada Vişne Toplamak

Bazı rüya alimlerine göre rüyada vişne toplandığının görülmesi, rüya sahibinin alacağı hayırlı haberlere yorumlanır. Genelde doğumu veya evliliği haber veren bu rüya, bazı din alimlerince de hasta insanların şifalanmalarına yorulmuştur.

Rüyada Meyve Ağacı Görmek

Rüyada çeşitli meyve ağaçları görmek, kısa vadede edinilecek servete delalet eder. Rüya sahibine hiç beklemediği bir yerden miras kalabilir. Rüya sahibi eğer kadınsa, hayırlı evlatlar doğuracağına yorumlanmıştır. Rüyada meyve ağaçlarının renklerinin normalde farklı olması da hastalık alametidir. Bazı din alimleri, sarı meyveli ağaçlar görmenin hane içine getireceği huzursuzluk, hastalık veya ölümün habercisi olabileceğini söylemişlerdir. Eğer mevsiminde meyve veren bir ağaç görülürse bu hayırlı evlat anlamına gelir.

Rüyada Vişne Bahçesi Görmek

Kişinin rüyasında vişne bahçesinde olduğunu görmesi, farklı alimler tarafından farklı yorumlanmıştır:

  • Kişi eğer kadınsa, yakın zamanda hamile kalacağına ve güzel bir kız çocuğu dünyaya getireceğine delalet edilir.
  • Bahçeye giren kişi bahçede başka insanların da bulunduğunu görüyorsa, bu rüya rahat bir ölüme yorumlanır.
  • Kişi rüyasında vişne bahçesinde sarı yapraklar olduğunu ve bunların ağaçlardan döküldüğünü görüyorsa, hane içinde yaşanacak üzüntüler olacağına delalet edilir.
  • Kişi rüyasında tatlı vişneler yediğini görüyorsa, kazanılacak mallara işarettir. Eğer yenen vişneler ekşimsi ise haram mal kazanmaya ve borçlanmaya işaret sayılır.

Rüyada Çürük Vişne Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çürük vişneler görmesi, maddi olarak yaşanacak sorunlara işarettir. Bazı rüya yorumcularına göre de çürük vişneler ailevi sorunların habercisi olarak görülür. Kişinin sadece sözlü tartışmalar yaşayacak da olsa oluşacak yıpranmalara yorulur.

Eğer kişi rüyasında bir yerden çürük vişneler ayırdığını görüyorsa, başarılı bir iş hayatının olacağı yorumu yapılmıştır. Rüya sahibi, iş hayatında karşısına çıkabilecek engelleri daha önceden sezerek bunların önüne geçecektir.

Rüyada Vişne Satmak

Kişinin rüyasında vişne satması, hayırlı evlada delalet edilir. Eğer kişi çocuk sahibiyse, rüya sahibi kısa sürede çocuğundan başarı haberleri alabilir veya çocuğundan maddi yardım görebilir.

Editör: TE Bilisim