Rüyada görülen sünnet çocuğu, rüya sahibinin çektiği maddi sıkıntıların son bulacağına yorumlanır. Rüya sahibi mutlu ve keyifli güler geçirecektir. Rüyada sünnet çocuğu görmek, rüyayı gören kişi için borçlarından kurtulmak anlamına da gelir.

Rüyada Sünnet Düğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sünnet düğünü görmesi, güzel haberler almaya delalettir. Rüya sahibi yakın zamanda başarılı olacak, istediği anlaşmalara imza atacak, bunun ardından da yakın çevresiyle kutlama yapmak amaçlı bir araya toplanacaktır. 

Rüyada Sünnet Görmek

Kişinin rüyasında birini sünnet ettiğini görmesi, eğer sünnet ettiği çocuğu tanıyorsa, çocuğa şimdi veya gelecekte faydasının dokunacağına delalet edilir. Rüya sahibi, çocuğa şimdi veya gelecekte, maddi veya manevi yardım ve destekte bulunacaktır.

Eğer rüya sahibi rüyasında sünnet ettiği çocuğu tanımıyorsa, gelecekte birçok insana katkı sağlayacağı olarak yorumlanır. Rüya sahibi okul, hastane gibi yapılar yaptırarak hem birçok insana iş olanağı hem de hizmet sağlayarak adını insanlara duyuracaktır.

Rüyada Sünnet Olmak

Rüyasında sünnet olduğunu gören kişi, geçmişte yapmış olduğu hatalardan ders çıkaracak ve bu yanlışları telafi etmeye çalışacaktır. Kişinin tövbe etmesine ve işlediği günahlardan duyduğu pişmanlığı telafi etmesi gerektiğine yorulur. Rüya sahibi fakirlere yardım etmeli, öksüz ve yetimlerin eksiklerini kapatmalıdır.

Rüyada Sünnet Namazı Kılmak

Rüyasında sünnet namazı kılan kişi için bu rüya haberci bir rüya olarak yorumlanır. Kişinin güzel ahlaklı olduğuna, ibadetlerini doğru bir şekilde yerine getirdiğine ve Hazreti Peygamberimizin buyruklarını yerine getirdiğine yorumlanır. Kişi bulunduğu doğru yoldan herhangi bir şekilde sapmayacak ve temiz kalpliliğini her zaman koruyacaktır.

Rüyada Sünnetsiz Olmak

Kişinin rüyasında sünnetsiz olduğunu görmesi, haram işlere bulaştığının işareti olarak delalet edilir. Rüyada sünnetsiz olmak, aynı zamanda kişinin geçici dünya malına verdiği önemi gösterir. Hatta kişi o kadar aç gözlüdür ki, biraz daha fazla para kazanabilmek uğruna dinini terk etmeyi bile düşünecektir.

Rüyada Sünnet Arabası Görmek

Rüyada sünnet için süslenmiş araba görmek, bazı yorumculara göre, rüya sahibinin kendi veya varsa oğlu için helal kazançtan bir araba alacağına delalet edilmiştir. Bazı yorumculara göre ise rüya sahibinin çıkacağı uzun bir yol olduğu, bu yoldan dönüşün rüya sahibi ve hanesi için çok bereketli olacağı yorumu yapılmıştır.

Rüyada Oğlanın Sünnet Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kendi oğlunun sünnetini görmesi, varsa yapacağı yeni yatırımlarda, yoksa da kendi işinde sağlayacağı büyük başarıları işaret eder. Kişi makam ve mevkii sahibi olarak geniş bir çevrede ün sağlayacaktır. Bütün bu kazançlardan sonra rüya sahibi ihtiyacı olanlara yardım edecektir.

Rüyada Sünnet Düğününde Altın Görmek

Rüya sahibinin rüyasında oğlunun veya bir başkasının sünnetinde altın takması, bolluk ve bereket alameti olarak düşünülür. Kişi, eğer bir arsa veya ev almak istiyorsa, bu alacağı yerden çok büyük kar elde edecek, yatırım yapmak amacıyla attığı her adımdan fayda sağlayarak ayrılacaktır.

Başka bir yorumcuya göre de, eğer hane içinde sağlık sorunlarıyla boğuşan biri varsa, en kısa zamanda bunlardan kurtularak sağlığına kavuşacak ve huzurlu günler geçirecektir.

Rüya sahibinin kendisine altın takılması ise bekar erkekler için mutlu olacağı bir eşle hayatını birleştirmeye delalet edilir. Bu rüyayı gören erkekler, borçluysa borcunu öder, hastaysa iyileşir, huzuru yoksa huzur bulur.

Rüyada Birinin Tekrar Sünnet Olması

Rüyada sünnet olmuş bir kimsenin yeniden sünnet olması, bazı yorumculara göre kişinin dostları tarafından sırtından vurulacağına veya bir işe başladığı ortaklarının onu yarı yolda bırakmasına yorulmuştur.

Editör: TE Bilisim