Netflix en çok izlenen dizileri arasında yer alan Ragnarok 2. yeni sezonu yayınlandı. 27 Mayıs 2021 Perşembe yayınlanan Ragnarok dizisi 2. sezon nefesleri keserken 3. sezonunun ne zaman yayınlanacağı hakkında araştırmalar sıklaştı. Netflix’in Norveç dizisi, Ragnarok İskandinav mitolojisini konu aldığı ve aynı zamanda da çevre sorunları ile alakalı mesajlar içeriyor. Peki, Ragnarok 3. sezon ne zaman yayınlanacak? Ragnarok 3. sezon var mı? İşte heyecanla beklenen dizi hakkında detaylar...

Ragnarok 3. sezon ne zaman yayınlanacak? Ragnarok 3. sezon var mı?

2. sezonu bir çırpıda bitiren izleyiciler heyecanla 3. sezonu beklemeye başladı. İzleyicileri bir iyi birde kötü haberimiz var. İyi haber Ragnarok 3. sezonu çıkacak. Kötü haber ise sevilen dizi çok kısa bir süredir platformda yer aldığı için yeni sezon ile ilgili kesin bir bilgi yok. Netflix çok tutulan dizilere özellikle daha öne alıyor. Şuan için dizinin iptal haberi yayınlamadı. Bu nedenle dizinin gördüğü bu ilgiden dolayı yeni bir sezonunun gelme ihtimali yüksek.

Rangarok Dizi Konusu

Rangarok dizisi, Norveç’in ufak bir kasabasında yaşanan olayları konu almaktadır. Edda kasabası, kışları hafif geçiren fakat sert yağmurlar yağan bir kasabadır. Bu kasabada yaşayan insanlar sürekli değişen mevsim koşullarında büyük sıkıntı çekmektedir. Eğer bir önlem alınmaz ise kıyamet çok yakında kopabilir.

Fabrika atıkları da Edda kasabasını kirletmektedir. Fabrika saygın bir ailenin olduğu için yetkililer hiçbir şey yapmamaktadır. Kasabanın kaderi yeni yerleşen aile ile birlikte değişecektir. Magne aile ile beraber kasabaya geri döner. Magne, İsolde isminde çevreye duyarlı bir kız ile tanışır ve olaylara çabucak adapte olur.

Oyuncu Kadrosu

David Stakston – Magne Karakteri

Jonas Strand Gravli – Laurits Karakteri

Herman Tømmeraas – Fjor Karakteri

Ylva Bjørkaas Thedin – Isolde Karakteri

Theresa Frostad Eggesbø – Saxa Karakteri

Emma Bones teenstrup – Turid Karakteri

Gísli Örn Garðarsson – Vidar Karakteri

Synnøve Macody Lund – Ran Karakteri

Odd-Magnus Williamson – Erik Karakteri

Kathrine Thorborg Johansen – Ida Karakteri

Editör: TE Bilisim