Dijital film ve dizi platformlarında yayınlanıp bitmesi sonrasında televizyon ekranlarında yerini alması düşünülen Şahsiyet dizisiyle ilgili merak edilen Şahsiyet ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak? Şahsiyet dizisinin konusu nedir? Soruların yanıtını sizler için araştırdık. Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Onur Saylak'ın oturduğu, senaryosunu Hakan Günday'ın yazdığı, başrollerini ise Haluk Bilginer’in olduğu dizi ile ilgili sorulan Şahsiyet ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak? Şahsiyet dizisinin konusu nedir? Soruların cevabı haberimizde…

ŞAHSİYET NE ZAMAN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Onur Saylak'ın oturduğu, senaryosunu Hakan Günday'ın yazdığı, başrollerini ise Haluk Bilginer, Hümeyra, Müjde Ar, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili ve Hüseyin Avni Danyal'ın paylaştığı 'Şahsiyet'

29 Haziran Salı saat 23.15'te ekranlarda olacak.

ŞAHSİYET DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Emekli bir adliye memuru olan Agâh Beyoğlu, İstanbul’un en kalabalık ve hareketli semti Beyoğlu’nda yalnız ve münzevi bir yaşam sürdürmektedir. Kızı yurtdışında yaşamakta, eşi ise yıllar önce vefat etmiştir.

Agâh’ın bu tekdüze yaşantısı, kendisine konan Alzheimer Başlangıcı teşhisiyle altüst olur. Hastalığından ötürü er geç bütün anılarını unutacaktır. Bu gerçek karşısında başta bocalasa da Agâh, unutmanın bir fırsat olduğunu fark eder. Yıllardır planladığı ancak sürekli ertelediği bir cinayeti işlemek için bir fırsat! Nasıl olsa işleyeceği bu suçu gelecekte hatırlamayacak, hatırlamayacağı için de vicdan azabı çekmeyecektir.

Bunun yanında cinayet büro amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra, üzerindeki baskılar yüzünden istifanın eşiğine gelmiştir. Ancak Agâh’ın aldığı cinayet kararı, Nevra’nın hayatını da tamamen değiştirecektir.

Editör: TE Bilisim