Fenerbahçe coin satışa çıktı mı, fiyatı ne kadar? Fenerbahçe token (coin) ne zaman gelecek? Sorularının cevapları araştırılan konular arasında yer alıyor. Kulüp tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada, Fenerbahçe coin ön satışı için 9 Ağustos tarihi işaret edilmişti. Fenerbahçe Token hakkında detaylar merak ediliyor. Peki, Fenerbahçe coin satışa çıktı mı, fiyatı ne kadar? Fenerbahçe token (coin) ne zaman gelecek? İşte, Fenerbahçe token satışa sunuldu mu?

FENERBAHÇE TOKEN NEDİR?

Fenerbahçe Token, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün "utility token" olarak tanımlanan "taraftar token'ı"dır. Fenerbahçe ve Paribu iş birliğiyle üretilen Fenerbahçe Token, Fenerbahçe taraftarlarına çeşitli ayrıcalıklar sunacak. Fenerbahçe taraftarları token sahibi olarak hem kendi yarınına hem de kulübünün yarınına dijital dünyanın olanaklarıyla katkı sağlayabilecek.

FENERBAHÇE COİN SATIŞA ÇIKTI MI, FİYATI NE KADAR?

Fenerbahçe Token'ın maksimum arzı 190.700.000 adettir. Arzın tamamı dolaşıma dahil olduktan sonra yeni bir Fenerbahçe Token üretimi söz konusu olmayacaktır. Arzın tamamı 25 yıl içerisinde yaratılacaktır. Gerçekleştirilecek planlı yakımlarla nihai arz 100 milyon adede kadar düşecektir.

9-12 Ağustos tarihleri arasında Paribu üzerinden alım talebinde bulunabilirsiniz.

9-12 Ağustos tarihleri arasında alım talebinde bulunabilirsiniz.

FENERBAHÇE TOKEN (COİN) NE ZAMAN GELECEK?

Fenerbahçe coin ön satışta iki seçenek belirlendi. Fenerbahçe token satışında ilk seçenekte, 1 FB token 15 TL olarak belirlenirken ikinci seçenekte 1 FB token 30 TL olarak belirlendi.

Editör: TE Bilisim