Spiderman No Way Home ne zaman çıkacak? Spiderman No Way Home vizyon tarihi nasıl? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok Columbia Pictures ve Marvel Studios tarafından ortaklaşa üretilen ve Sony Pictures Releasing tarafından dağıtılan, Marvel Comics karakteri Örümcek Adam çizgi romanlarından uyarlanan yakında çıkacak ABD süper kahraman filmidir. Film fragmanının çıkmasının ardından izleyiciler vizyon tarihini merak etti. Peki, Spiderman No Way Home ne zaman çıkacak? Spiderman No Way Home vizyon tarihi nasıl? İşte tüm detaylar…

SPİDERMAN NO WAY HOME NE ZAMAN ÇIKACAK?

Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok (İngilizce özgün adıyla Spider-Man: No Way Home) Columbia Pictures ve Marvel Studios tarafından ortaklaşa üretilen ve Sony Pictures Releasing tarafından dağıtılan, Marvel Comics karakteri Örümcek Adam çizgi romanlarından uyarlanan yakında çıkacak ABD süper kahraman filmidir.

Örümcek Adam: Eve Dönüş (2017) Örümcek-Adam: Evden Uzakta (2019) serisinin devamı niteliğindeki filmin Marvel Sinematik Evreni'nin 27. filmi olması planlanıyor.

Peter Parker/ Örümcek Adam'ı canlandıran Tom Holland ile birlikte Zendaya, J. B. Smoove, Jacob Batalon, Marisa Tomei, Jamie Foxx, Benedict Cumberbatch ve Alfred Molina'nın oyuncu kadrosunda yer aldığı filmin yönetmenliğini Jon Watts üstlenmiş ve senaristliğini Chris McKenna ve Erik Sommers yapmıştır.

SPİDERMAN NO WAY HOME VİZYON TARİHİ NASIL?

Eve Dönüş ve Evden Uzakta filmlerinin ardından Eve Dönüş Yok adı verilen serinin son filmi 17 Aralık 2021'de sinemaseverler ile buluşacak.

Editör: TE Bilisim