Müge Anlı Ahmet Çetin’e ne oldu, öldürüldü mü? Ahmet Çetin kimdir, nereli? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında çok konuşulan Ahmet Çetin olayıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. 4 Eylül’de Küçükçekmece’de kaybolan gençle ilgili son gelişmeler, Kayıp Ahmet Çetin’e ne oldu, bulundu mu sorularıyla araştırılıyor. Ailesinin polise ihbar etmesi üzerine aranan ve Beylerbeyi sahilinde cesedine ulaşılan Ahmet Çetin kimdir, nereli? gibi soruların yanıtı haberimizde.

MÜGE ANLI AHMET ÇETİN’E NE OLDU, ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

4 Eylül'de sazını alıp evden çıkan ve bu tarihten beri kendisinden haber alınamayan Ahmet Çetin'in ailesi durumu polise ihbar ettikten sonra Müge Anlı'ya başvurdu. Küçükçekmece'de kaybolan gencin cansız bedenine dün Beylerbeyi sahilinde ulaşıldı. Çetin'i son gören kişinin Murat K. Olduğu öğrenilirken, Murat K. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanarak konuya ilişkin detayları paylaştı.

Ancak çelişkili ifadeler veren ve olayı her seferinde başka şekilde anlattığı tespit edilen Murat K. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gayrettepe'de bulunan Kayıp Şahıslar Büro Amirliğine getirilen Murat K. kaybolan Ahmet Çetin'le ilgili sorgulandı. Şüpheli Murat K. poliste verdiği ifadesinde arkadaşıyla birlikte otururken, Ahmet Çetin'in bir anda yerinden kalkarak soyunduğunu ve ardından dereye atladığını iddia etti. Murat K., Ahmet Çetin'in ailesinden çekindiği için olayı kimseye anlatmadığını aktardı.

AHMET ÇETİN KİMDİR, NERELİ?

4 Eylül'den beri kayıp olan 24 yaşındaki gencin ölümüyle gündeme geliyor. Hakkında detaylı bilgileye ulaşıldığında haberimizde yer alacaktır.

Editör: TE Bilisim