Şampiyonlar Ligi’nde nefes kesen mücadele başladı. Gruplar aşamaları gerçekleşmeye başladı. Bu kapsamda gecenin mücadelelerinden biri de Lille Wolfsburg oldu. Fransız ekibin ev sahipliğinde oynanacak mücadele bu akşam saat 22:00’da hakemin düdüğü ile başlayacak. Kullanıcılar ise karşılaşmayı kaçırmamak için tabiri caizse arama motorlarının yolunu tuttu. Bu kapsamda Google ve diğer arama motorlarında mücadelenin aranmaları trend oldu. Lille – Wolfsburg Şampiyonlar Ligi maçı canlı izle! Exxen canlı izle, detaylar haberimizde…

LİLLE – WOLFSBURG ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI CANLI İZLE! EXXEN CANLI İZLE

Devler Ligi'nde 2021-22 perdesi bugün oynanacak grup maçları ile başlayacak. Şampiyonlar Ligi'nde 8 grupta toplam 32 takım, son 16 ekip arasında yer almak için mücadele edecek. Bu kapsamda 14 Eylül akşamı 8 mücadeleye şahit olacak. 

Fransız ekip Lille’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek mücadele Exxen’den canlı olarak yayınlanacak. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformundan daha önce yapılan duyuruda 13-14 Eylül tarihleri arasında Şampiyonlar Ligi grup mücadelelerinin yayınlanacağı futbolseverlere duyurulmuştu. Bu çerçevede çok sayıda kullanıcı konu hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için araştırmalar yapmıştı. 

DEVLER LİGİ'NDE BUGÜN OYNANACAK DİĞER MÜCADELELER

19.45 Young Boys (İsviçre) - Manchester United ( İngiltere) (Exxen)

19.45 Sevilla ( İspanya) - Salzburg (Avusturya) (Exxen)

22.00 Dinamo Kiev (Ukrayna) - Benfica (Portekiz) (Exxen)

22.00 Barcelona (İspanya) - Bayern Münih ( Almanya (Exxen)

22.00 Villarreal (İspanya) - Atalanta (İtalya) (Exxen)

22.00 Lille ( Fransa) - Wolfsburg (Almanya) (Exxen)

22.00 Malmö ( İsveç) - Juventus (İtalya) (Exxen)

22.00 Chelsea (İngiltere) - Zenit ( Rusya) (Exxen)

Editör: TE Bilisim