Kanal D'nin ilgiyle izlenen Camdaki Kız dizisinde Muzo (Muzaffer) karakteri oldukça dikkati çekiyor. Evin sessiz sakin kendi dünyasında yaşayan oğlu Muzaffer'in gerçek adı merak konusu. Rolüü başarıyla canlandıran Enis Arıkan'ın yaşam öyküsü, yaş, boy, memleket gibi kişisel bilgileri araştırılıyor. Peki, Camdaki Kız Muzo kimdir? Camdaki Kız "Muzaffer" Enis Arıkan kaç yaşında, boyu kaç ve nereli? Detaylar haberin devamında...

Camdaki Kız Muzo (Enis Arıkan) kimdir?

Enis Arıkan, 3 Ocak 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı Tiyatro Bölümü ve Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Performans Bölümü'nden mezun oldu. Şebnem Bozoklu ve Ezgi Mola gibi pek çok ünlü isimle sınıf arkadaşı olan Enis Arıkan, birçok reklam projesinde rol alan aldı.

İlk dizi kariyerine 1998 yapımı Aynalı Tahir dizisi başlayan Enis Arıkan, bu dizi ardından Çekirdek Aile, Kadın İsterse, Genco, Aşk ve Ceza, Cesur Hemşire ve Hayat Ağacı gibi pek çok projede yer aldı. Enis Arıkan asıl çıkışını ise başrollerini Gürse Birsel, Sarp Apak, Hasibe Eren ve Cengiz Bozkurt'un yaptığı Jet Sosyete dizisiyle yaptı. Bu dizide canlandırdığı Tony karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Enis Arıkan, skeç tadındaki Youtube ve instagram videolarıyla da sık sık gündem olmakta.

Editör: TE Bilisim