The Soprano ne zaman başlıyor, konusu nedir? Yerli Soprano kim olacak? soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Dünyaca ünlü dizi The Soprano, Türkiye'ye uyarlanıyor. HBO'da yayınlanan yapımda 21 Emmy Ödülü kazanmıştı. Amerikan-İtalyan mafya ailesinin babası olan Tony Soprano'yu Burak Sergen'in canlandıracağı iddia edildi. Peki, The Soprano ne zaman başlıyor, konusu nedir? Yerli Soprano kim olacak? işte tüm detaylar…

THE SOPRANO NE ZAMAN BAŞLIYOR, KONUSU NEDİR?

New Jersey'deki bir Amerikan-İtalyan mafya ailesinin babası olan Tony Soprano'nun ve Soprano Ailesi'nin diğer fertlerinin hayatlarından kesitler sunan dizi, toplamda 86 bölüm yayınlanmış, kazandığı ödüller ve aldığı olumlu eleştirilerle adını "gelmiş geçmiş en iyi diziler" arasına yazdırmıştır.

Dizinin ne zaman ekranlarda yer alacağı henüz bilinmiyor.

YERLİ SOPRANO KİM OLACAK?

Ranini sitesinde yer alan habere göre, Hakan Bonomo'nun uyarlamasını yaptığı dizi Ay Yapım imzası taşıyacak. Karakterin kim olacağı henüz netleşmezken yerli Tony Soprano'yu canlandıracak olan ismin Burak Sergen olduğu öne sürüldü. Konuya dair resmi kaynaklardan bir açıklama geldiği zama haberimizde detaylara yer vereceğiz.

Editör: TE Bilisim