Osmanlı dizisi ATV'de yeni sezonda da beğeniyle izleniyor. Kuruluş (Diriliş) Osman 70. bölüm izleyenleri bu akşam ATV canlı yayında büyük heyecan bekliyor. Kuruluş Osman yeni bölümde Osman Gazi'nin yaptığı fetih ve Tekfurların kervanına el koyması bölgede büyük ses getirmiştir. Tekfurlar günden güne büyüyen Osman Bey'i ve oğlu Orhan'ı ortadan kaldırmak için hain plan peşindedir. Peki, Osman Bey düşman tuzaklarını nasıl alt edecek? Osman Gazi'nin yokluğunda Kayı Obası tehlikede mi? Bala Hatun, tekfurların hain planına karşı Orhan'ı koruyabilecek midir? Tüm soruların yanıt bulacağı sahnelere tanıklık etmek için Diriliş Osman canlı izleme ve Kuruluş Osman 70. bölüm izle! ATV canlı yayın izle HD! Kuruluş Osman canlı izle bağlantıları haber metnimizde olacak.

Kuruluş Osman 70. bölüm izle! ATV canlı yayın izle HD! Kuruluş Osman canlı izle!

Ekranların sevilen dizisi Kuruluş (Diriliş) Osman 70. bölüm izlemek için ATV canlı yayın izleme bağlantısına buradan erişebilirsiniz.

Bozdağ Film imzalı Osmanlı dizisi, Osmanlı Devleti'nin kuruluş yıllarını anlatmaktadır. Dizi için hazırlanan özel platolarda yapılan çekimlerle tarihi bir atmosfer eşliğinde olayların akışını ekran başındaki izleyicilere aktaran başarılı dizinin başrolünde, Burak Özçivit 'Osman Gazi' karakteriyle yer almaktadır.

Kuruluş Osman yeni bölüm izlemek isteyenler dizinin yayın saatini iple çekerken dizinin canlı yayını her zamanki gün ve saatinde ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

Editör: TE Bilisim