Bağlanma süresi gün içerisinde aranılan saate ve o saatte ki yoğunluğa göre değişmektedir. Bazı saat dilimlerinde müşteri hizmetleri çok yoğun oldukları için, 15 dakika kadar beklenebiliyor. Arama yapmak için sabah saatlerini tercih eden müşteriler birkaç dakika içerisinde temsilciye bağlanabilirler.

TTnet Online İşlemler Müşteri Hizmetleri

Online işlemlerde müşteri temsilcisi bulunmamaktadır. TTnet’in mobil uygulaması olan Türk Telekom online işlemler cep telefonuna indirildiğinde, online olarak bazı konularda hizmet almak mevcuttur.

Alınacak hizmetler şunlardır:

  • İnternet arızası bildirme
  • İnternet Hızı ölçme
  • İnternet Faturası ödeme
  • İnternet paketini iptal etme
  • İnternet paketinde değişiklik yapma

Sabit Telefon İçin Müşteri Temsilcisine Nasıl Bağlanılır?

Sabit telefon kullanan müşteriler 444 1 444 ya da 444 0 375 numarasından çağrı merkezine ulaşabilir. Arama yaptıklarında karşılarına çıkan sesli yanıt asistanına işlem yapmak istedikleri konuyu aktarabilirler. Sesli yanıt asistanından yeterli bilgiyi alamayan müşteriler gerekli tuşlamaları yaparak müşteri temsilcisine bağlanabilirler.  

Müşteri Hizmetlerinden Hangi Konuda Yardım Alınır?

Müşteri temsilcisinden yardım almak isteyen kişiler, hangi konuda olursa olsun isteklerini dile getirebilirler. TTnet müşteri hizmetleri 7/24 yardım sağlamaktadır. İnternette oluşan herhangi bir arıza ya da internet paketleri ile ilgili değişiklik yapmak gibi konularda da yardımcı olurlar.

TTnet Müşteri Hizmetlerini Aramak Ne Kadar?

Kişinin kullanmakta olduğu herhangi bir tarife mevcutsa ve konuşma dakikaları varsa yapılan arama için ücret ödenmez.

Ancak kişi bir tarife sahibi değilse ve direk olarak cep telefonundan arıyorsa dakika başına ortalama 30 kuruşa konuşma gerçekleştirir.

Ev İnterneti Arızasında Neresi Aranır?

İnternette oluşan arıza için TTnet’in müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek gerekmektedir. TTnet müşteri hizmetleri direk bağlanma işlemi gerçekleştirmek için sesli yanıt sistemi kullanılabilir. Bu sistemle müşteri temsilcisinden önce robot ile konuşulur. Robot, müşteriye talebini sorduğunda, müşteri internet arızası olduğunu dile getirmelidir. Böylelikle herhangi bir tuşlama yapmaya gerek olmadan, direk müşteri temsilcisine bağlanma oranı artar.

Abonelik İçin Müşteri Hizmetlerine Nasıl Bağlanılır?

TTnet internet aboneliği için müşteri hizmetleri numarası değişmektedir. Evinde internet olmadığı için başvuru yapmak isteyen bir kişi 02127070375 numarasını arayıp evde internet talebinde bulunabilir.

Sabit telefon aboneliği içinse 08002119333 numarası aranarak abonelik işlemleri başlatılır.

Engelliler İçin Müşteri Hizmetleri Var Mı?

TTnet engelliler için müşteri temsilcisi hizmeti vermemektedir. Engelli kişiler de 444 0 375 numaralı telefondan müşteri temsilcisine ulaşım sağlayabilir.

TTnet’in engelliler için oluşturduğu fırsatları ve kampanyaları ilgili numaradan iletişim sağlayarak öğrenebilirler ve bu fırsatlardan yararlanabilirler.

Tivibu İçin Hangi Müşteri Temsilcisi Aranmalı?

Türk Telekom bünyesinde olan TTnet’in bir diğer fırsatı da Tivibudur. Bu hizmetle televizyondan talep edilen ücretli kanallar izlenmektedir. Tivibu aboneliği için aranacak müşteri hizmetleri numarası 444 5 375 tir.

Ayrıca bu numara üzerinden paket alımı, arıza işlemleri, paket iptalleri gibi konulara da başvurulabilir.

Müşteri Hizmetleri İnternet Feshi Yapar Mı?

Müşteri kullanmakta olduğu interneti fesih etmek isterse müşteri hizmetlerinden yardım talep edebilir.  Kişi müşteri hizmetlerine bağlanıp, temsilciye fesih için sorularını yöneltebilir.

Türk Telekom bünyesinde olan kullanıcıların fesih işlemini gerçekleştirmek için E devlet üzerinden ya da Türk Telekom mağazaları üzerinden başvuru yapması gerekmektedir. Ancak yine de bilgi almak için müşteri hizmetleri direk bağlanma işlemi gerçekleştirilip bilgi alınabilir.

Editör: TE Bilisim