TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı 44. bölüm izleyenleriyle buluştu. Gönül Dağı yeni bölümde Veysel ve Kenan'ın tartışması akıllara kazınırken Zahide'nin Sefer'e verdiği müjde yürekleri burktu. Ölümün kıyısındaki Sefer, içindeki korkusunu, sırrını Zahide'ye söyleyemedi. Küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının unutulmaz aşklarının hikayesi Gönül Dağı yeni bölümde yaşananları öğrenmek için Gönül Dağı son bölüm izle tek parça! (44 Bölüm) TRT 1 Gönül Dağı 44. bölüm izle full kesintisiz YouTube bağlantıları yazımızda!..

Gönül Dağı son bölüm izle tek parça! (44 Bölüm) TRT 1 Gönül Dağı 44. bölüm izle full kesintisiz YouTube!

Gönül Dağı 44. bölüm TRT 1 izlemek için tıklayınız!

Gönül Dağı son bölüm YouTube izlemek için tıklayınız!

Gönül Dağı dizisi 44. bölümde neler oldu? İşte son bölüm özeti!

Başrollerinde Berk Atan, Gülsüm Ali İlhan ve Ecem Özkaya'nın yer aldığı Köprü Film imzalı Gönül Dağı dizisi 44. bölümde, Ramazan ve Asuman'ın çıkmaza giren aşkı yeniden başlar ve ikili aşklarını kimselere söylemeden sürdürmeye karar verir.

Öte yandan kardeşi Veysel ile konuşan Kenan'ın, ''Sen ailenin yanında büyüdün Veysel. Onların sana gösterdiği sevgi gerçekti.'' sözleri üzerine Veysel ise ''Sen dışlanmak nedir bilir misin? Sen bunları elalemin evinde yaşadın, bense kendi evimde yaşadım! Bana ne anlatıyorsun?'' diyerek Kenan'a çıkıştı.

Düğüncü Muammer ise, ''Evlatlarım bir araya gelmiyor. Her şey dağılıp gitti.'' diyerek Ciritçi Abdullah'tan yardım istemektedir.

Gönül Dağı dizisi cumartesi akşamları izleyicisiyle buluşmaya devam etmektedir.

Editör: TE Bilisim