TRT 1'in cumartesi akşamları en çok izlenen dizisi Gönül Dağı son bölüm izleyemeyen veya aynı heyecanı yeniden yaşamak isteyenler için bağlantı bilgilerine yer vermeden önce yeni bölümde olanlara göz atacak olursak; SNK Havacılık ile görüşmesinden hüsranla dönen Taner, varını yoğunu ortaya koyup kendi şirketini kurar ve amcaoğullarıyla birlikte yeniden icat işlerine girişirler. Öte yandan Asuman ve Ramazan aşkı tam gaz devam ederken gizlice mesajlaşmaları iyice dikkat çekmeye başlamıştır. Dizinin takipçileri Gönül Dağı 45. bölüm izle tek parça, TRT 1 dizisi Gönül Dağı son bölüm izle YouTube bilgilerini araştırıyor. Ayrıca Arif’in yıllar sonra dönmesi Elif’i sarsarken Zeynep’in ise öfkelenmesine neden oluyor. Tüm detayları anbean takip etmek için Gönül Dağı 45. bölüm izle tek parça, TRT 1 dizisi Gönül Dağı son bölüm izle YouTube linki yazımızın devamında olacak!..

Gönül Dağı 45. bölüm izle tek parça! TRT 1 dizisi Gönül Dağı son bölüm izle YouTube!

TRt 1 Gönül Dağı 45. bölüm izlemek için TIKLAYINIZ.

Gönül Dağı son bölüm YouTube izlemek için TIKLAYINIZ!.

Gönül Dağı dizisi 45. bölüm özeti

Dizinin yeni son bölümünde SNK Havacılık ile görüşmesinden eli boş dönen Taner, varını yoğunu ortaya koyup kendi şirketini kurar ve amcaoğullarıyla birlikte yeniden icat işlerine girişirler. Kendi işlerinin patronu olmalarını sağlayan bu şirket amcaoğullarını nasıl maceralara sürükleyecektir? 
 
Asuman ve Ramazan aşkı tam gaz devam ederken gizlice mesajlaşmaları iyice dikkat çekmeye başlamıştır. Ramazan’ın kiminle mesajlaştığına dair herkesin ayrı bir fikri vardır. Tam da bu sırada oluşan bir aksilik Ramazan’ı hiç istemediği bir duruma sürükler. Bu durum Ramazan'ın nasıl bir hata yapmasına sebep olacaktır? 
 
Öte yandan Arif’in yıllar sonra dönmesi Elif’i sarsarken Zeynep’in ise öfkelenmesine neden olur. Bu beklenmeyen olay karşısında geçmişi ile vicdanı arasında sıkışıp kalan Elif, ne yapacağını şaşırmış haldedir. Geldiği onca yolun sonunda Arif, yıllar evvel terkettiği kızlarının gönlünü almayı başarabilecek midir?”

Gönül Dağı dizisi her cumartesi saat 20:00'de izleyicisiyle buluşuyor.

Editör: TE Bilisim